• Nou
Perie pentru aspirator umed uscat Karcher NT / 370x190x75mm - original Karcher - 1
Perie pentru aspirator umed uscat Karcher NT / 370x190x75mm - original Karcher - 1

Perie pentru aspirator umed uscat Karcher NT / 370x190x75mm - original

6.907-408.0
In stoc
299,00 lei
cu TVA Livrare in 1-2 zile lucratoare

  0770 542 831

solicita mai multe informatii despre produsele care te intereseaza

  Plata securizata cu cardul

plateste comanda cu cardul in siguranta prin EuPlatesc.ro

  Contacteaza-ne prin WhatsApp

Contacteaza-ne prin WhatsApp cu un singur click

 

Perie pentru aspirator umed uscat Karcher NT / 370x190x75mm - original

Oferim o perie de înaltă calitate pentru aspiratoarele umede și uscate Karcher NT, proiectată pentru a asigura o curățare eficientă și precisă în diverse medii și suprafețe. Cu dimensiunile sale de 370x190x75mm, această perie este ideală pentru utilizarea cu modelele din seria NT, oferind o soluție practică pentru îndepărtarea murdăriei și a detritusurilor într-o varietate de aplicații.

Construcția robustă și durabilă a periei permite utilizarea intensivă fără deteriorări premature, ceea ce o face o alegere excelentă pentru utilizarea în mediile industriale, comerciale sau domestice. Periile sunt realizate din materiale rezistente care nu se deteriorează în contact cu lichidele sau prafurile fine, asigurând o viață lungă a produsului și o performanță optimă pe termen lung.

Designul ergonomic al periei facilitează manevrabilitatea și accesul în colțuri sau zone mai dificil de curățat, optimizând eficiența procesului de curățare. Perii sunt proiectați să fie eficienți în captarea prafului, a murdăriei și a resturilor diverse, fără a lăsa urme sau reziduuri pe suprafețele curățate.

Montarea și demontarea periei sunt rapide și simple, ceea ce facilitează întreținerea și curățarea regulată a periei pentru menținerea performanței optime. Acest lucru contribuie la prelungirea duratei de viață a aspiratorului, economisind timp și resurse pentru întreținerea echipamentului.

Indiferent dacă este utilizată în medii industriale unde curățenia frecventă și eficientă este crucială, sau în mediile comerciale și domestice unde curățenia profesională este esențială, peria pentru aspiratorul Karcher NT se dovedește a fi un partener de încredere. Este o alegere excelentă pentru cei care apreciază calitatea și eficiența în curățenie, oferind rezultate superioare și satisfacție în utilizare.

În concluzie, peria pentru aspiratorul umed și uscat Karcher NT cu dimensiunile 370x190x75mm este alegerea ideală pentru cei care caută performanță, durabilitate și eficiență într-un produs de curățenie, fiind proiectată să satisfacă cele mai exigente cerințe în materie de igienă și curățenie.

Acest produs este compatibil cu urmatorele modele:

  • NT 50/2 Me Classic
  • NT 50/2 Me Classic Edition
  • NT 70/2 Me Classic Edition
  • NT 90/2 Me Classic Edition

Acest produs poate fi compatabil cu o multitudine de modele si marci, va rugam sa ne contactati prin WhatsApp pentru a verifica compatibilitatea cu produsul dvs..

Tip produs
perie
Original/compatibil
Original

3 alte produse din aceeasi categorie:

Recenzii produs / Q&A

Scor mediu

0.0
0 Recenzie
★★★★★ Excelent 0
★★★★☆ Bine 0
★★★☆☆ Mediu 0
★★☆☆☆ Slab 0
★☆☆☆☆ Foarte slab 0

  • Recenzii (0)
  • Intrebari & Raspunsuri (0)
Produs adaugat in lista de favorite
Produs adaugat la comparator.