Pentru a va asigura ca piesa de schimb sau accesoriul comandat se potriveste perfect cu modelul dvs. de aparat electrocasnic, trebuie sa identificati corect numarul sau de model.

 

Numarul modelului este inscriptionat pe un autocolant sau pe o placuta tehnica atasata la aparatul dvs. si este format dintr-o combinatie de litere si cifre. In cele ce urmeaza va prezentam cele mai comune locuri unde regasiti eticheta cu numarul de serie al aparatului dvs.

 

HOTE PENTRU ARAGAZ

Numarul modelului se gaseste in mod normal in interiorul hotei, pe partea laterala dreapta sau stanga, sau pe partea laterala a carcasei hotei. Pentru a verifica interiorul, va trebui in mod normal sa scoateti filtrele metalice.

 

ARAGAZURI/CUPTOARE ELECTRICE

Numarul modelului poate fi gasit de obicei pe o eticheta de pe marginea exterioara a aparatului, vizibila la deschiderea usii. Uneori poate fi ascuns in spatele garniturii usii si se gaseste in mod normal spre partea de jos.

 

PLITE CU GAZ/CU INDUCTIE

Numarul modelului poate fi gasit de obicei pe o eticheta de sub aparat, vizibila atunci cand aparatul este ridicat din carcasa.

 

CUPTOR CU MICROUNDE

Numarul modelului se gaseste de obicei pe lateral, in spatele cuptorului cu microunde sau pe partea laterala a usii.

 

FRIGIDERE SI CONGELATOARE

Numarul modelului se gaseste in mod normal in interiorul frigiderului sau congelatorului. Probabil va trebui sa scoateti sertarul pentru legume/fructe sau sertarul congelatorului pentru a gasi placuta de inmatriculare a modelului. In caz contrar, este posibil ca numarul modelului sa fie pe partea laterala sau posterioara a aparatului.

 

MASINI DE SPALAT RUFE/ USCATOARE DE RUFE

Numarul modelului se gaseste in mod normal in zona usii de acces, sub sau deasupra garniturii usii. Destul de des placuta de inmatriculare a modelului poate fi gasita si in lateral sau in spatele aparatului.

 

MASINI DE SPALAT VASE

Numarul modelului se gaseste, de obicei, in zona usii de acces, in lateral sau in partea de sus. Uneori sunt gravate in metal, ceea ce le poate face dificil de observat. Numarul modelului poate fi gasit si pe partea laterala sau pe spatele masini de spalat vase.

 

ASPIRATOARE CU FIR

Numarul modelului de pe aspiratoare este amplasat in mod normal pe partea din spate, la baza acestuia. Cu toate acestea, uneori pot fi gasite si pe lateralul aparatului.

 

ASPIRATOARE FARA FIR

Numarul modelului poate fi gasit de obicei pe o eticheta din interiorul aparatului, vizibila cand filtrul de praf este indepartat.

 

FIERBATOARE DE APA

Numarul modelului poate fi gasit de obicei pe o eticheta sub aparat sau sub baza pe care sta.

 

FIARE/ STATII DE CALCAT

Numarul modelului poate fi gasit de obicei pe o eticheta pozitionata in partea din spate a fierului/ statiei de calcat sau pe fundul/suportul acesteia.

 

PRAJITOARE DE PAINE

Numarul modelului poate fi gasit de obicei pe o eticheta de sub aparat.

 

MASINI DE PAINE

Numarul modelului poate fi gasit de obicei pe o eticheta de sub aparat.

 

CAFETIERE

Numarul modelului poate fi gasit pe o eticheta pozitionata pe spatele aparatului.

 

ESPRESSOARE DE CAFEA

Numarul modelului poate fi gasit de obicei pe o eticheta pozitionata pe spatele sau fundul aparatului, fie in spatele tavii de scurgere, in spatele rezervorului de apa, in spatele panoului frontal sau in spatele panourilor laterale.

 

MASINI DE TOCAT CARNE

Numarul modelului poate fi gasit de obicei pe o eticheta de sub aparat.

 

MIXERE/ROBOTI DE BUCATARIE

Numarul modelului poate fi gasit de obicei pe o eticheta de sub aparat.

 

Daca nu reusiti sa identificați eticheta cu numarul modelului aparatului dvs. nu ezitati sa ne contactati pentru a va ajuta.

 

In plus, pentru identificarea corecta a piesei, va rugam ca la plasarea comenzii sa ne atasati si o imagine cu datele de pe eticheta aparatului.

Produs adaugat in lista de favorite
Produs adaugat la comparator.