Despre noi

1. CINE SUNTEM

ALAZET este o companie tânără, însă echipa noastră are mulți ani de experiență profesională în domeniul vânzărilor și în lucrul cu clienții. Astfel, am intrat pe piața de comerț online din România în anul 2017, oferind inițial piese de schimb și accesorii pentru electrocasnice.În prezent ne-am diversificat portofoliul de produse, acesta cuprinzând o gamă foarte variată de:

 • produse electronice, electrice și electrocasnice

 • piese de schimb și accesorii pentru electrocasnice

 • produse de birotică, papetărie, rechizite, jucării

 • produse naturale marca Sano Vita

2. ECHIPA ALAZET

Suntem o echipă tânără, profesionistă, dedicată și oferim produse și servicii de calitate superioară , la un preț onest, alături de o experință de neuitat pentru clienții noștri.

3. CEL PUȚIN 6 MOTIVE PENTRU CARE SĂ NE ALEGI

 • Suntem onești, sinceri și deschiși în a găsi cea mai bună soluție pentru problemele tale.
 • Facem totul cu pasiune și punem suflet în fiecare interacțiune pe care o avem cu clienții noștri.
 • Punem întotdeauna clientul pe primul lor, satisfacția sa este prioritatea noastră principală.
 • Avem servicii personalizate de asistență pentru clienți.
 • Căutăm în permanență să oferim cel mai bun preț pentru produsele noastre.
 • Beneficiezi de 14 zile drept de retur, în care nu ești pe deplin satisfăcut de produsul comandat.

4. VIZIUNEA

Să fim principala alegere pe piața din România pentru piese de schimb, accesorii pentru electrocasnice, dar și pentru o mare parte din celelelate produse pe care le avem în portofoliu.

5. MISIUNEA

Misiunea noastră, pe care ne-am însușit-o încă de la înființarea companiei, este să oferim produse de calitate superioară, la un preț onest, alături de cea mai bună experiență de cumpărare și utilizare pentru clienții noștri.

6. VALORILE NOASTRE

ONESTITATE

Onestitatea este una din valorile după care ne ghidăm atât în viața personală cât și în afaceri. Suntem sinceri și deschiși. Angajații și clienții noștri sunt partenerii noștri, așa că îi tratăm corect și cu respect. Ne respectăm întotdeauna promisiunile și obligațiile.

PASIUNE

Am înființat compania noastră din pasiune și transmitem acest lucru zi de zi, prin activitatea noastră. Iubim ceea ce facem și credem că nimic nu este imposibil dacă îți dorești cu adevărat.

FLEXIBILITATE

Suntem întotdeauna flexibili în a găsi cea mai bună soluție pentru clienții noștri dar și pentru partenerii noștri de business.

CLIENTUL PE PRIMUL LOC

Satisfacția clientului este principala noastră prioritate și în fiecare zi suntem focusați să îi facem să iubească produsele noastre. Luăm toate deciziile legate de produsele și serviciile noastre dar și de modul de funcționare al companiei ținând cont de sugestiile clienților noștri și punându-ne în locul lor pentru a le oferi o cât mai bună experiență de cumpărare și utilizare a produselor noastre.

EXCELENȚĂ

Avem standarde ridicate. Ținem cont de cele mai mici detalii. Suntem mândri de ceea ce facem.

INOVAȚIE

Căutăm zi de zi să găsim cele mai inovatoare produse și servicii pentru a crește nivelul de satisfacție al clienților noștri.


Categorii

Cele mai vândute

 • plati online prin EuPlatesc