1. CINE SUNTEM

ALAZET este o companie tanara, insa echipa noastra are o vasta experienta in domeniul vanzarilor, marketingului si gestionarii relatiilor cu clientii.

 

Astfel, am intrat pe piata de comert online din Romania in anul 2017. De la an la an am diversificat tot mai mult portofoliul de produse, acesta cuprinzand in prezent o gama foarte larga de piese si accesorii pentru aparate electrocasnice.

 

2. ECHIPA ALAZET

Suntem o echipa tanara, profesionista, dedicata si oferim produse si servicii de calitate superioara, la un pret onest, alaturi de o experienta de neuitat pentru clientii nostri.

 

3. CEL PUTIN 6 MOTIVE PENTRU CARE SA NE ALEGI

  • Suntem onesti, sinceri si deschisi in a gasi solutia optima pentru problema ta.

  • Facem totul cu pasiune si punem suflet in fiecare interactiune pe care o avem cu clientii nostri.

  • Punem intotdeauna clientul pe primul lor, satisfactia sa este prioritatea noastra principala.

  • Avem servicii personalizate de asistenta pentru clienti.

  • Cautam in permanenta sa oferim un pret cat mai bun pentru produsele noastre.

  • Beneficiezi de 14 zile drept de retur, in cazul in care nu esti pe deplin satisfacut de produsul comandat.

 

4. VIZIUNEA

Sa fim principala alegere pe piata din Romania pentru piese de schimb, accesorii pentru electrocasnice, cat si pentru o mare parte din celelalte produse pe care le avem in portofoliu.

 

5. MISIUNEA

Misiunea noastra, pe care ne-am insusit-o inca de la infiintarea companiei, este sa oferim produse de calitate superioara, la un pret onest, alaturi de o experienta de cumparare si utilizare aparte pentru clientii nostri.

 

6. VALORILE NOASTRE

ONESTITATE

Onestitatea este una din valorile dupa care ne ghidam atat in viata personala cat si in afaceri. Suntem sinceri si deschisi. Angajatii si clientii nostri sunt partenerii nostri, asa ca ii tratam corect si cu respect. Ne respectam intotdeauna promisiunile si obligatiile.

 

PASIUNE

Am infiintat compania noastra din pasiune si transmitem acest lucru zi de zi, prin activitatea noastra. Iubim ceea ce facem si credem ca nimic nu este imposibil daca iti doresti cu adevarat.

 

FLEXIBILITATE

Suntem intotdeauna flexibili in a gasi solutia optima pentru clientii nostri dar si pentru partenerii nostri de business.

 

PUNEM CLIENTUL PE PRIMUL LOC

Satisfactia clientului este principala noastra prioritate si in fiecare zi suntem focusati sa ii facem sa iubeasca produsele noastre.

Luam toate deciziile legate de produsele si serviciile noastre dar si de modul de functionare al companiei tinand cont de sugestiile clientilor nostri si punandu-ne in locul lor pentru a le oferi o cat mai buna experienta de cumparare si utilizare a produselor noastre.

 

EXCELENTA

Avem standarde ridicate pentru produsele si serviciile pe care le oferim.

Tinem cont de cele mai mici detalii in toate aspectele activitatii noastre.

Suntem mandri de ceea ce facem.

 

INOVATIE

Cautam zi de zi sa gasim produse si servicii cat mai inovatoare pentru a creste nivelul de satisfactie al clientilor nostri.

Produs adaugat in lista de favorite
Produs adaugat la comparator.