1. Preturile produselor de pe site-ul www.alazet.ro sunt exprimate in Lei si sunt preturi brute, adică contin TVA, dar nu contin costurile de livrare a produselor.

 

2. Costurile de livrare a produselor includ taxele pentru serviciile de curierat si depind de forma de plata selectata de dvs. si de valoarea preturilor bunurilor din comanda plasata.

 

3. Suma finala pe care o veti plati pentru comanda plasata va include pretul produselor si costurile de livrare a acestora.

 

4. Veti fi notificat cu privire la suma finala pe care urmeaza sa o platiti pe site-ul www.alazet.ro la efectuarea comenzii, de asemenea direct inainte si dupa confirmarea si plasarea comenzii. Acestea reprezinta costurile totale pe care le veti plati, inclusiv taxele aplicabile. Suma finala pe care trebuie sa o platiti va fi indicata in mesajul care confirma primirea comenzii.

 

5. Suma finala de platit indicata in modul prevazut la punctul 4 nu se modifica.

 

6. SC MERGI CU NOI SRL va furnizeaza urmatoarele modalitati de plata pentru produsele comercializate pe site-ul www.alazet.ro:

  • prin intermediul platformei securizate de plati online www.EuPlatesc.ro, caz in care veti plati pentru produsele achizitionate in avans, inainte de indeplinirea comenzii (aaa-numita plata anticipata).

  • plata RAMBURS la livrarea comenzii, caz in care veti plati contravaloarea comenzii catre agentul firmei de curierat ce va livra comanda.

  • in cazuri speciale se accepta si ordinul de plata (Ex: cand comanda depaseste 1.500 Lei, ne putem rezerva dreptul de a solicita plata unui avans de minim 20% din valoarea comenzii, plata care se va efectua prin transfer bancar.)

 

Sistemul de plata online presupune efectuarea platilor prin intermediul cardurilor intr-un mediu securizat pus la dispozitie de platforma de plati online www.euplatesc.ro. Platile online efectuate pe site-ul nostru beneficiaza de protocolul de securitate 3D Secure (Verified by Visa si MasterCard Secure Cod).

 

3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2).

 

In vederea finalizarii tranzactiei in conditii optime va trebui sa furnizati:

  • Numele posesorului cardului

  • Numarul cardului (cele 4 grupe de cifre mentionate pe fata cardului, fara spatii)

  • Data expirarii cardului

  • Codul CVV/CV2 (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura)

 

Tranzactiile se vor efectua in lei, indiferent de cardul pe care il detineti, in conditiile agreate cu Banca emitenta a cardului dvs.

 

Pentru efectuarea tranzactiei pe site-ul nostru, nu se percepe niciun comision suplimentar.

 

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele www.euplatesc.ro. Site-ul nostru nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dvs.

Produs adaugat in lista de favorite
Produs adaugat la comparator.