DEFINITII

1. VANZATOR - companie care isi desfasoara activitatea sub denumirea societatii SC MERGI CU NOI SRL, cu sediul social in localitatea Bacau, Str. Republicii Nr. 7, Jud. Bacau, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J04/77/2016, cod unic de identificare fiscala RO35455978, numar de telefon de contact pentru suport clienti magaz in online +40 770 542 831 (taxe percepute conform tarifelor operatorului), adresa de e-mail: contact@alazet.ro

 

2. MAGAZIN - Magazin online disponibil la https://alazet.ro, operat de Vanzator fiind o platforma de vanzare, prin intermediul caruia Vanzatorul:

 • ofera functionalitati si servicii de vanzare utilizatorilor

 • solicita incheierea de contracte de vanzare la distanta a Bunurilor

 • permite Utilizatorilor sa se familiarizeze cu Bunurile oferite de Magazin.

Prin intermediul magazinului, Vanzatorul pune la dispozitie un sistem adecvat si instrumente tehnologice pentru a furniza serviciile mentionate anterior.

 

3. SITE-UL MAGAZINULUI este disponibil la https://alazet.ro.

 

4. TERMENI SI CONDITII - acesti termeni si conditii, care stabilesc regulile de utilizare a magazinului, in special regulile pentru incheierea contractelor de vanzare a bunurilor oferite de magazin, regulile de executare a acestora si regulile procedurii de reclamatie.

 

5. UTILIZATOR - o persoana fizica sau juridica sau o organizatie fara personalitate juridica, care foloseste functionalitatile magazinului.

 

6. CLIENT - un Utilizator care a incheiat un contract de vanzare cu Vanzatorul.

 

7. CONSUMATOR - un Utilizator care este o persoana fizica si desfasoara o relatie juridica cu Vanzatorul care nu are legatura directa cu activitatea comerciala sau cu activitatea profesionala a acestuia, in special incheierea unui contract de vanzare prin Magazin.

 

8. CONT DE UTILIZATOR - panoul individual al fiecarui utilizator activat de catre Vanzator (dupa inregistrarea utilizatorului si incheierea unui contract pentru furnizarea serviciului de functionare a contului utilizatorului), stocand datele furnizate de utilizator la inregistrarea contului. Odata cu inregistrarea contului, utilizatorul nu este obligat sa utilizeze magazinul, sa achizitioneze bunuri, el putand doar sa le vizualizeze si sa ia decizia de achizitie ulterior.

 

9. BUNURI - bunuri mobile oferite de magazin care pot constitui obiectul unui contract de vanzare intre Utilizator si Vanzator.

 

10. CONTRACT DE VANZARE - un contract de vanzare de bunuri incheiat intre Utilizator si Vanzator prin intermediul Magazinului in conformitate cu prevederile Termenilor si conditiilor.

 

11. GDPR - Regulamentul Parlamentului European si al Consiliului (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE.

 

12. NEWSLETTER (Buletin informativ) - serviciu pus la dispozitie de Vanzator si care consta in furnizarea de informatii comerciale, in special in ceea ce priveste produsele si serviciile oferite sub forma de mesaje electronice (e-mailuri), prin posta electronica catre e-mailul specificat de Utilizator.

I. DISPOZITII PRELIMINARE

1.1 Site-ul web www.alazet.ro este administrat de catre MERGI CU NOI SRL cu sediul social in localitatea Bacau, Str. Narciselor, Nr. 7, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J04/77/2016, cod unic de identificare fiscala RO35455978, numar de telefon de contact pentru suport clienti magazin online +40 770 542 831 (taxe percepute conform tarifelor operatorului ), adresa de e-mail: contact@alazet.ro.

 

1.2 UTILIZAREA SITE-ULUI WWW.ALAZET.RO, INREGISTRAREA UNUI CONT DE UTILIZATOR SI ACCESUL LA SERVICIILE OFERITE DE CATRE SITE PRESUPUN IMPLICIT ACCEPTAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR DE CATRE UTILIZATOR, CU TOATE CONSECINTELE CARE DECURG DIN ACCEPTAREA ACESTORA. DACA NU SUNTETI DE ACORD CU ACESTI TERMENI SI CONDITII, SAU NU DORITI SA FITI LIMITAT DE ACESTIA, NU UTILIZATI SITE-UL, PRODUSELE SAU SERVICIILE NOASTRE.

 

Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si Conditiile (T&C) de utilizare a site-ului pentru a-i putea consulta in orice moment.

SC MERGI CU NOI SRL isi rezerva dreptul sa actualizeze Termenii si conditiile in orice moment, la propria discretie, sa ia in considerare modificari legale, specifice industriei sau orice alte modificari care impun o actualizare a acestor termeni si conditii.

Utilizatorii vor fi anuntati de orice modificari a Termenilor si conditiilor prin e-mail pe adresa furnizata, cu cel putin 15 zile in avans inainte ca noua versiune sa devina activa. Utilizatorii au dreptul de a refuza modificarile anuntand Departementul Relatii Clienti la adresa de email contact@alazet.ro. Daca Utilizatorii nu refuza modificarile T&C care au fost anuntate in mod corespunzator, relatia care rezulta va fi guvernata de noua versiune a T&C, asa cum au fost anuntate. Cea mai recenta versiune a T&C este disponibila pe site-ul www.alazet.ro. Vanzatorul recomanda Utilizatorilor sa citeasca Termenii si conditiile in intregime si sa ii verifice regulat. Documentele sunt in vigoare de la data ultimei actualizari.

 

1.3 Vanzatorul foloseste masuri tehnice si organizatorice adecvate gradului de risc, inclusiv masuri utilizate pentru a preveni interceptarea si modificarea de catre persoanele neautorizate a datelor transmise pe internet, pentru a asigura securitatea mesajelor si a datelor furnizate in magazin. Vanzatorul asigura securitatea transmiterii datelor furnizate in cadrul magazinului online prin aplicarea protocolului SSL (SecureSocketLayer).

 

1.4 Pe site-ul magazinului, Vanzatorul prezinta bunuri apartinand in special urmatoarelor categorii: piese de schimb si accesorii pentru electrocasnice, produse electronice, electrice si electrocasnice, accesorii auto, produse de birotica, papetarie, rechizite, jucarii, etc

 

1.5 Vanzatorul efectueaza vanzarea Bunurilor prin Magazin cu utilizarea internetului.

 

1.6 Vanzatorul va furniza Utilizatorului, prin intermediul site-ului web al magazinului, informatii despre principalele caracteristici ale Bunurilor; informatiile despre Bunurile oferite de Vanzator, descrierile detaliate ale acestora care identifica principalele caracteristici ale acestora sunt furnizate sub fiecare dintre Bunurile afisate pe site-ul magazinului.

 

1.7 Utilizatorul va folosi Magazinul fara a perturba functionarea acestuia, in conformitate cu legea, prevederile Termenilor si conditiilor, moralitatea si respectarea drepturilor si libertatilor celorlalti. Utilizatorului i se interzice furnizarea de continut ilegal.

II. DREPTURILE DE AUTOR

Informatiile publicate pe site-ul www.alazet.ro apartin SC MERGI CU NOI SRL, prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil de reprezentantul legal al SC MERGI CU NOI SRL. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legilor in vigoare. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata pe adresa de email contact@alazet.ro.

III. MIJLOACE DE COMUNICARE

3.1 Vanzatorul ofera informatii cu privire la aspecte legate de magazinul online, inclusiv contractele de vanzare, la urmatorul numar de telefon al biroului de servicii pentru clienti al magazinului online: +40 770 542 831. Taxa pentru un apel va fi conform tarifului operatorului.

 

3.2 Utilizatorul poate trimite intrebari adresate Vanzatorului direct prin intermediul site-ului web al magazinului. In acest scop, utilizatorul va selecta un formular de contact pe site-ul magazinului, va introduce datele solicitate, permitand vanzatorului sa ofere raspunsuri in campurile relevante ale formularului de interogare si sa selecteze campurile obligatorii.

 

3.3 In ceea ce priveste indeplinirea comenzii plasate, inclusiv necesitatea de a specifica detaliile comenzii plasate, Vanzatorul poate contacta Utilizatorul prin posta electronica sau telefon, aceasta din urma fiind posibila numai daca Utilizatorul a furnizat un numar de telefon de contact .

 

3.4 Vanzatorul va furniza o functionalitate constand in notificarea Utilizatorului cu privire la disponibilitatea anumitor Bunuri oferite de Magazin. Pentru a putea realiza acest lucru, in fereastra „Notificare disponibilitate produs”, Utilizatorul trebuie:

 • sa introduca datele necesare in campurile de formular relevante, adica adresa de e-mail;

 • sa bifeze caseta de validare indicand confirmarea ca a citit si acceptat Termenii si conditiile magazinului;

 • sa faca click pe butonul „Anunta-ma cand este disponibil”.

IV. CONTUL UTILIZATORULUI

4.1 Vanzatorul ofera servicii care permit utilizatorului sa creeze un cont de utilizator pe site-ul magazinului. Prin intermediul contului de utilizator, Vanzatorul permite utilizatorului sa foloseasca functionalitati suplimentare ale magazinului dupa o singura inregistrare. Fiecare autentificare, inregistrarea si functionarea contului de utilizator sunt gratuite.

De asemenea, utilizatorul are posibilitatea de a se conecta cu ajutorul conturilor de Facebook si Google. Daca utilizatorul alege modul de mai sus de conectare la magazin, Facebook/Google, in conformitate cu procedura sa de autentificare a utilizatorului, va furniza Vanzatorului urmatoarele date ale Utilizatorului, atribuite contului sau de Facebook/Google: prenume, nume, adresa de e-mail si imagine de profil, numai in scopul Autentificarii utilizatorului. Prin utilizarea acestui formular de conectare la magazin, utilizatorul recunoaste ca datele sale personale specificate mai sus vor fi transferate de la Facebook catre Vanzatorul care actioneaza ca administrator separat de date cu caracter personal, cu conditia ca Vanzatorul sa aiba dreptul sa utilizeze aceste date numai in scopul de a permite utilizatorului sa se conecteze la contul sau de utilizator in magazin.

 

4.2 Inregistrarea contului de utilizator va fi voluntara, in special prin faptul ca utilizatorul poate vizualiza oferta magazinului online si poate plasa comenzi fara a inregistra un cont de utilizator.

 

4.3 Pentru a crea un cont de utilizator, pe site-ul magazinului, utilizatorul:

 • face click pe butonul „Autentificare” situat in partea dreapta sus a paginii;

 • face click pe butonul „Nu ai cont? Creeaza unul aici” situat sub fereastra de autentificare;

 • introduce datele necesare in campurile relevante ale formularului de inregistrare, adica prenumele, numele, adresa de e-mail si alege o parola.

 • bifeaza casetele de selectare pentru Politica de confidentialitate si cea pentru confirmarea ca au citit si acceptat Termenii si conditiile magazinului.

 • optional poate bifa caseta prin care este de acord cu abonarea la newsletter-ul magazinului.

 • la final apasa butonul „Salveaza” si contul sau va fi creat urmand a fi logat in magazin cu datele furnizate anterior.

 

4.4 Alternativ la metoda descrisa anterior, utilizatorul poate crea si un cont de utilizator pe site-ul magazinului prin achizitionarea de bunuri fara inregistrare, apoi alege optiunea „Creati un cont” in vizualizarea sumarului comenzii dupa selectarea casetei de validare care indica confirmarea dupa ce au citit si au acceptat Termenii si conditiile magazinului.

 

4.5 Dupa inregistrarea de catre Utilizator, Vanzatorul va trimite cu promptitudine la adresa de email furnizata de Utilizator la inregistrare un e-mail de confirmare a inregistrarii Contului de Utilizator.

 

4.6 La primirea de catre utilizator a e-mailului de confirmare a inregistrarii, se incheie un contract pentru furnizarea serviciului de operare a contului de utilizator, serviciile fiind furnizate gratuit pentru o perioada nedeterminata de timp.

 

4.7 Vanzatorul va avea dreptul de a rezilia contractul pentru furnizarea serviciului de operare a contului de utilizator, sub rezerva unei perioade de preaviz de 14 zile, numai pentru cauze importante, constand in incalcari persistente de catre utilizator a obligatiilor acestuia prevazute la punctul I.5 din Termeni si conditii.

 

4.8 O declaratie de reziliere a contractului pentru furnizarea serviciului de operare a Contului de utilizator poate fi trimisa de catre Vanzator la adresa de e-mail furnizata de Utilizator.

 

4.9 Utilizatorul va avea dreptul de a rezilia contractul de furnizare a serviciului de operare a contului de utilizator in orice moment, fara notificare, din orice motiv si fara costuri, in special prin trimiterea unui e-mail vanzatorului la urmatoarea adresa : contact@alazet.ro, solicitand stergerea Contului si indicand adresa de posta electronica (e-mail) inregistrata in Magazin.

 

4.10 Contractul pentru furnizarea serviciului de operare a contului de utilizator se incheie pe o perioada nedeterminata.

V. MODALITATI DE PLASARE A UNEI COMENZI

5.1 Utilizatorul poate cumpara Bunurile oferite de Magazin prin plasarea unei comenzi:

 • direct pe site-ul magazinului (crearea voluntara a unui cont de utilizator sau fara a crea un cont) si finalizarea procedurii de comanda;

 • trimiterea unui e-mail de pe formularul de contact al magazinului https://alazet.ro, identificand orice informatii despre Bunuri care sunt importante din perspectiva indeplinirii comenzii, adica nume de catalog, dimensiuni daca este cazul si numar de Bunuri comandate, metoda de plata, modul si locul livrarii Bunurilor si urmatoarele date: prenume, nume, adresa la care vor fi livrate Bunurile comandate, adresa de e-mail si numarul de telefon. Utilizatorul va indica, de asemenea, daca doreste emiterea facturii pe firma, in acest caz trebuind sa furnizeze si datele necesare emiterii facturii (denumirea societatii, numarul de inregistrare la Registrul Comertului, codul unic de identificare fiscala, adresa).

 

5.2 Pentru a plasa o comanda direct pe site-ul magazinului, utilizatorul:

 • Alege numarul de produse pe care doreste sa le achizitioneze fie intruducand direct cifra in casuta corespunzatoare, fie prin intermediul celor doua butoane (“Plus” & “Minus”).

 • Pentru a plasa produsul in cos, va face click pe butonul „ADAUGA IN COS” din dreapta. In acest moment produsul va fi adaugat in cos, iar pe pictograma cosului de cumparaturi din coltul din dreapta sus va fi afisat numarul de produse aflate in cos.

 • Cand face click pe pictograma cosului de cumparaturi, continutul acestuia va aparea in partea dreapta. Daca doreste sa achizitioneze toate articolele, da click fie pe butonul „FINALIZARE COMANDA”, fie pe butonul „COS”.

 • Daca este un client inregistrat, el va trebui sa se conecteze la contul sau. Daca nu este inregistrat, se poate inregistra completand formularul cu datele necesare. De asemenea, poate plasa o comanda ca invitat (fara inregistrare) fara a mai completa campul PAROLA.

 • Apoi va introduce detaliile de expediere completand toate campurile obligatorii (ce nu contin OPTIONAL). Daca doreste achizitionarea produselor pe firma, va trebui sa introduca datele acesteia in campurile corespunzatoare. Se asigura ca datele sunt corecte si apoi selecteaza metoda de transport preferata.

 • Urmatoarea etapa este selectarea metodei preferate de expediere. Tabelul prezinta metodele de expediere disponibile impreuna cu costurile de expediere si termenele de livrare estimate.

 • Apoi se alege metoda de plata dorita: RAMBURS cash la livrarea coletului sau PLATA ONLINE cu cardul bancar prin sistemul securizat de plati EuPlatesc.ro.

 • Dupa ce alege metoda de plata preferata, si bifeaza ca este de acord cu prelucrarea datelor personale si cu termenii si conditiile, va face click pe butonul „PLASEAZA COMANDA”.

 • Dupa plasarea comezii Utilizatorul va primi un e-mail de confirmare a comenzii.

 

5.3 Comenzile vor fi procesate in ordinea plasarii acestora.

 

5.4 Utilizatorul care efectueaza o comanda va fi interpretat ca facand Vanzatorului o propunere de a incheia un contract de vanzare a Bunurilor care fac obiectul comenzii.

 

5.5 Informatii detaliate cu privire la modalitatile de plasare a unei comenzi sunt disponibile pe site-ul web al magazinului, in subsolul paginii, in sectiunea „Cum plasez o comanda?”.

VI. INCHEIEREA CONTRACTULUI

6.1 Odata cu inregistrarea unei comenzi pe site-ul www.alazet.ro, cumparatorul/clientul este de acord cu modalitatea de comunicare utilizata de SC MERGI CU NOI SRL, administrator al site-ului web, respectiv prin telefon sau email.

 

6.2 Incheierea contractului are loc numai in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterii confirmarii automate de primire a acestei comenzi. Emiterea automata a confirmarii de primire a comenzii NU echivaleaza cu incheierea contractului intre vanzator si cumparator.

 

6.3 Comanda plasata on-line de catre Cumparator, va fi considerata valida numai dupa confirmarea acesteia de catre Vanzator.

Validarea comenzii de catre Vanzator se face doar daca:


1. Datele Cumparatorului sunt complete si corecte;


2.
Produsele din comanda Cumparatorului sunt disponibile in stocul fizic al Vanzatorului sau in stocul furnizorilor acestuia putand fi aduse pe comanda.

In cazul in care la plasarea unei comenzi un produs aparea in stocul fizic al Vanzatorului, insa din anumite motive (tehnice, eroare umana, etc) acesta este in stocul unuia din furnizori, Cumparatorul va fi contactat pentru a i se aduce la cunostinta acest lucru. El va fi informat ca la termenul initial de livrare a comenzii se va adauga perioada necesara aprovizionarii produsului de la furnizor si va trebui sa isi dea acordul in legatura cu acest lucru, avand posibilitatea sa aleaga anularea comenzii. In cazul in care comanda a fost deja achitata, Cumparatorului i se va rambursa suma platita in cel mai scurt timp posibil.


3. Nu exista erori in sistem care ar putea genera preturi gresite (ex.: valoare a pretului sub pretul achizitie).

Vanzatorul intreprinde demersuri in mod constant pentru a prezenta informatii cat mai corecte si relevante pentru produsele oferite spre vanzare. Daca preturile sau alte informatii despre produs au fost afisate gresit, ne rezervam dreptul a nu onora comanda si de a anunta clientul in legatura cu eroarea intervenita, daca livrarea nu s-a efectuat.

Daca apar erori de sistem sau erori umane si unele produse sunt postate cu un pret gresit, Vanzatorul nu este obligat sa furnizeze respectivul produs la pretul gresit. Acesta va contacta Cumparatorul care va avea optiunea de confirmare a comenzii la pretul corect sau de anulare a acesteia. Daca Cumparatorul nu poate fi contactat in termen de 48 de ore de la plasarea comenzii prin 3 incercari repetate de contactare telefonica si pe adresa de email furnizata in coamanda, comanda va fi considerata anulata si se va recurge la procedura de restituire a sumei platite.

Vanzatorul nu se obliga astfel sa onoreze comenzi ce au ca obiect produse al caror pret este gresit, iar greseala este sesizabila, pretul expus neincadrandu-se in grila sa obisnuita de preturi.

In cazul in care o comanda plasata la un pret gresit a fost deja procesata, aprobata si livrata Cumparatorului, nu se va mai interveni asupra acestei comenzi, Vanzatorul asumandu-si eroarea si corectand ulterior pretul produsului.

Ne rezervam dreptul de a schimba pretul produselor postate pe site in orice moment, cu exceptia produselor care fac obiectul unei comenzi confirmate. Preturile produselor pot fi subiectul unei negocieri doar in cazul unor cantitati mari si/sau in functie de conditii specifice stabilite prin acordul partilor.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea produselor din comanda, in functie de disponibilitatea acestora pe stoc. In aceasta situatie, Vanzatorul va contacta Cumparatorul pentru a-l informa cu privire la acest lucru. Cumparatorul are posibilitate sa accepte onorarea comenzii cu numarul de produse existente in stoc la momentul respectiv, sa astepte reaprovizionarea produsului pe stoc pentru numarul de zile comunicat de Vanzator sau sa solicite anularea comenzii.

 

6.4 Ofertele si preturile afisate pe site-ul www.alazet.ro sunt valabile maxim 12 ore.

 

6.5 Livrarea produselor se poate face intr-un interval de minim de 24 ore si maxim 30 de zile, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plata, termen de plata). Toate informatiile/modalitatile folosite pentru descrierea bunurilor pe site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare, livrare, stocuri, preturi. Produsele sunt disponibile in limita stocului.

 

6.6 Pentru comenzi care depasesc 1.500 Lei, se poate solicita plata unui avans de minim 20% din valoarea comenzii, plata care se va efectua prin transfer bancar.

VII. SUMA FINALA DE PLATA SI MODALITATEA DE EFECTUARE A PLATILOR

7.1 Preturile bunurilor de pe site-ul magazinului sunt exprimate in Lei si sunt preturi brute, adica includ taxe, inclusiv taxa pe bunuri si servicii (TVA), dar exclud costurile de livrare a bunurilor.

 

7.2 Costurile de livrare a bunurilor includ, printre altele, taxele pentru serviciile de curierat si depind de forma de plata selectata de client si de valoarea preturilor bunurilor din comanda plasata.

 

7.3 Suma finala care trebuie platita pentru comanda plasata trebuie sa includa pretul bunurilor si costurile de livrare a bunurilor.

 

7.4 Utilizatorul va fi notificat cu privire la suma finala care urmeaza sa fie platita pe site-ul magazinului la efectuarea comenzii, de asemenea direct inainte si dupa confirmarea si plasarea comenzii. Acestea reprezinta costurile totale pe care utilizatorul le va plati, inclusiv taxele aplicabile. Suma finala care trebuie platita va fi indicata in mesajul care confirma primirea comenzii.

 

7.5 Suma finala de platit indicata in modul prevazut la punctul 4 nu se modifica.

 

7.6 Vanzatorul va furniza urmatoarele modalitati de plata pentru bunuri:

 • prin intermediul platformei securizate de plati online EuPlatesc.ro, caz in care Utilizatorul va plati pentru Bunurile achizitionate in avans, inainte de indeplinirea comenzii (asa-numita plata anticipata).

 • plata RAMBURS la livrarea comenzii, caz in care Utilizatorul va plati contravaloarea comenzii catre agentul firmei de curierat ce va livra comanda.

 • in cazuri speciale se accepta si ordinul de plata (Ex: cand comanda depaseste 1.500 Lei, Vanzatorul poate solicita plata unui avans de minim 20% din valoarea comenzii, plata care se va efectua prin transfer bancar.)

 

7.7 Sistemul de plata online presupune efectuarea platilor prin intermediul cardurilor intr-un mediu securizat pus la dispozitie de platforma de plati online www.euplatesc.ro. Platile online efectuate pe site-ul nostru beneficiaza de protocolul de securitate 3D Secure (Verified by Visa si MasterCard Secure Cod).

 

7.8 3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2).

 

7.9 In vederea finalizarii tranzactiei in conditii optime Utilizatorul va trebui sa furnizeze:

 • Numele posesorului cardului

 • Numarul cardului (cele 4 grupe de cifre mentionate pe fata cardului, fara spatii)

 • Data expirarii cardului

 • Codul CVV/CV2 (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura)

 

7.10 Tranzactiile se vor efectua in Lei, indiferent de cardul Utilizatorului, in conditiile agreate cu Banca emitenta a cardului acestuia. Pentru efectuarea tranzactiei pe site-ul nostru, nu se percepe niciun comision suplimentar. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele www.euplatesc.ro. Site-ul nostru nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul Utilizatorului.

 

7.11 Bunurile comandate de la magazin vor fi livrate de catre companiile de curierat sau pot fi ridicate direct din depozit, in cazul in care Utilizatorul specifica acest lucru la efectuarea comenzii.

 

7.12 Vanzatorul va incepe indeplinirea comenzii plasate imediat dupa trimiterea unei confirmari a comenzii plasate prin posta electronica si, in cazul selectarii platii in avans ca metoda de plata, dupa ce intreaga valoare a Pretului Bunurilor si a Costurilor de livrare a bunurilor a fost creditat in contul bancar al vanzatorului.

 

7.13 Timpul pentru indeplinirea comenzii plasate va fi inclus in perioada in care Vanzatorul finalizeaza Bunurile comandate si le pregateste pentru livrare.

 

7.14 Termenul pentru indeplinirea comenzii plasate este de 4 zile lucratoare; va incepe dupa ce Vanzatorul incepe sa indeplineasca aceleasi lucruri si se va incheia dupa ce Vanzatorul transmite coletul catre entitatea care furnizeaza servicii postale si specificat la punctul 2.

 

7.15 Termenul pentru indeplinirea comenzii plasate va fi exclusiv pentru momentul livrarii bunurilor care acopera perioada de la livrarea coletului catre entitatea care furnizeaza servicii postale de catre Vanzator pana la momentul livrarii coletului catre Client de catre entitatea mentionata.

 

7.16 Informatii detaliate despre livrarea bunurilor, inclusiv costurile livrarii bunurilor, in subsolul site-ului magazinului la sectiunea „Cum se livreaza comanda?”.

 

7.17 Prin acceptarea acestor Termeni si conditii, Utilizatorul acorda Vanzatorului aprobarea utilizarii facturilor electronice de catre Vanzator in legatura cu Utilizatorul, inclusiv trimiterea (punerea la dispozitie) catre Utilizator a facturilor electronice emise de Vanzator in format PDF prin e-mail la adresa de e-mail a Utilizatorului furnizata de Utilizator la completarea formularului corespunzator de pe site-ul magazinului (formular in timpul crearii Contului de utilizator sau a formularului in timpul plasarii unei comenzi).

VIII. LIVRAREA COMENZII

Produsele pe care le comandati pe www.alazet.ro vor fi livrate de catre companiile de curierat cu care SC MERGI CU NOI SRL are incheiate contracte sau pot fi ridicate direct din depozitul nostru situat in Bacau, pe Str. Alecu Russo Nr. 40, in cazul in care specificati acest lucru la efectuarea comenzii.

 

8.1 Metodele de livrare disponibile pe site-ul nostru sunt:

8.2 Costul si timpul de livrare

SAMEDAY - livrare la adresa
 • Comenzi mai mici de 499 lei - 24 LEI*
 • Comenzi mai mari de 499 lei - GRATUIT
Sameday - livrare la EasyBox (deactivat temporar din motive tehnice)
 • Comenzi mai mici de 499 lei - 15 LEI*
 • Comenzi mai mari de 499 lei - GRATUIT
Ridicare din depozitul din Bacau la plata cu cardul 
 • GRATUIT indiferent de valoarea comenzii

Adaugare de produse noi la o comanda deja finalizata

Daca doriti sa imbinati mai multe comenzi, sa adaugati sau sa modificați o comanda completa, va rugam sa ne contactati prin una din modalitatile disponibile pe site (telefonic, pe WhatsApp, pe emaul) si vom evalua aceasta posibilitate de la caz la caz.

Costul livrarii comenzilor pe site-ul www.alazet.ro prin intermediul firmei de curierat Sameday, este in suma fixa, respectiv 24 Lei (TVA inclus) per colet.

 

*Pentru anumite produse cu dimensiuni mai mari (ex: garnitura universala figider ) se percepe o taxa suplimentara de 3 Lei care se adauga la taxa normala.

 

In cazul livrarii comenzilor la EasyBox (reteaua nationala de lockere SameDay disponibila si pe platforma eMag) costul transportului este de 15 LEI (TVA inclus) per colet.

 

Livrarea la EasyBox nu se aplica tuturor produselor, ci doar celor care se incadreaza dupa ambalare in dimensiunile acceptate de firma de curierat SameDay ce administreaza reteaua de lockere.

 

Pentru comenzile cu o valoare mai mare de 499 Lei (TVA inclus) transportul coletelor este GRATUIT.

SC MERGI CU NOI SRL va incepe indeplinirea comenzii plasate pe site-ul www.alazet.ro imediat dupa trimiterea unei confirmari a comenzii plasate prin posta electronica si, in cazul selectarii platii in avans ca metoda de plata, dupa ce intreaga valoare a produselor si a costurilor de livrare a acestora a fost creditata in contul nostru bancar.

 

Comenzile sunt procesate in ordinea primirii lor.

 

Timpul de livrare

Modalitatea de livrareTimpul estimat de livrare
SAMEDAY - livrare la adresa
 • Produs aflat in stoc depozit propriu : 1 - 2 zile lucratoare de la data expedierii.
 • Produs aflat in stoc depozit furnizor: 3-5 zile lucratoare de la data expedierii.
Sameday - livrare la EasyBox
 • Produs aflat in stoc depozit propriu : 1 - 2 zile lucratoare de la data expedierii.
 • Produs aflat in stoc depozit furnizor: 3-5 zile lucratoare de la data expedierii.
Ridicare din depozitul din Bacau la plata cu cardul 
 • Produs aflat in stoc depozit propriu : in aceeasi zi sau in prima zi lucratoare dupa plasarea comenzii.
 • Produs aflat in stoc depozit furnizor: 3-5 zile lucratoare de la plasarea comenzii.

Timpul de livrare pentru produsele aflate in stoc depozit propriu

 • Daca produsele comandate se afla in stoc depozit propriu, iar comanda este plasata de luni pana vineri inainte de ora 14.00, AlaZet va preda comanda curierului in aceeasi zi.
 • Comenzile plasate de luni pana vineri dupa ora 14.00 ce contin produse aflate in stoc depozit propriu sunt predate de catre AlaZet curierului in urmatoarea zi lucratoare.
 • Comenzile plasate de luni pana vineri inainte de ora 14.00 sunt procesate in aceeasi zi.
 • Comenzile plasate de luni pana vineri dupa ora 14.00 sunt procesate in urmatoarea zi lucratoare.
 • Comenzile nu sunt expediate in weekend.
 • Timpul de livrare estimat se aplica din momentul expedierii comenzii si nu din momentul efectuarii acesteia.

Timpul de livrare pentru produsele aflate in stoc depozit furnizor

 • Daca produsele comandate se afla in stoc depozit furnizor AlaZet va livra produsele clientului in 3-5 zile lucratoare din momentul procesarii comenzii.
 • Comenzile plasate de luni pana vineri inainte de ora 14.00 sunt procesate in aceeasi zi.
 • Comenzile plasate de luni pana vineri dupa ora 14.00 sunt procesate in urmatoarea zi lucratoare.

Timpul de livrare pentru comenzi ce contin atat produse ce se afla in stoc depozit propriu AlaZet, cat si produse aflate in stoc depozit furnizor

 • In cazul in care comanda contine atat produse aflate in stoc depozit propriu, cat si produse aflate in stoc depozit furnizor, timpul de livrare estimat va fi cel mai mare dintre ele. Prin finalizarea comenzii pe site, clientul este de acord ca intreaga comanda va fi expediata numai dupa ce toate produsele se afla in stoc.
 • Daca se doreste expedierea produselor aflate in stoc depozit propriu inainte de expedierea produselor ce se afla in stoc depozit furnizor, clientul trebuie sa contacteze AlaZet si sa transmita solicitarea sa. In aceasta situatie el isi va asuma doua costuri de transport, unul generat de expedierea produselor aflate in stoc depozit propriu AlaZet si al doilea generat de expedierea produselor aflate in stoc depozit furnizor.

8.3 Dificultati la livrare

 • Dorim sa mentionam ca nu suntem responsabili pentru intarzierea livrarii provocata de partenerii nostri logistici sau situatii care nu tin de controlul nostru, cum ar fi vremea, sarbatorile legale etc.
 • Va rugam sa retineți ca oferim o data estimata de livrare sugerata de partenerii nostri de livrare.
 • In situatii rare, anumite colete pot ajunge in afara intervalului de timp mentionat. Pentru a ne asigura de o livrare optima, va rugam sa ne furnizati adresa dvs. completa (numele strazii, numarul casei, blocului, scara, etajul, apartamenul, codul postal si orașul) si un numar de telefon valid, astfel incat partenerii nostri sa realizeze livrarea in timp optim fara intarziere.
 • Odata ce expediem comanda, veti primi un numar de urmarire a coletului dumneavoastra, unde veti putea urmari online progresul livrarii coletului dumneavoasta. Nu ezitati sa ne contactati daca observati probleme sau intarzieri . Reprezentantii serviciului nostru de relatii cu clientii se vor ocupa prompt si eficient de situatia dvs.
 • Daca un colet nu poate fi livrat din orice motiv, el poate fi tinut in depozitul firmei de curierat pentru redirectionare sau ridicare. Daca nu este ridicat, coletul se returneaza dupa ultima incercare de livrare nereusita.

8.4 Ambalaj deteriorat

 • Toate produsele livrate de AlaZet sunt ambalate corespunzator, astfel ne asiguram ca primiti coletul intact si in perfecta stare. Cu toate acestea, pot aparea situatii in care produsul sa fie deteriorat pe parcursul transportului.
 • In cazul in care constatati ca produsul a fost deteriorat, va rugam sa ne contactati imediat pentru a raspunde rapid la problema si pentru a realiza o noua livrare in cel mai scurt timp posibil.
 • In aceasta situatie dumneavoastra nu trebuie decat sa asteptati livrarea noului produs, produsul deteriorat urmand a fi ridicat la livrare de catre agentul firmei de curierat. Costul de transport pentru livrarea noului produs si returul produsului deteriorat vor fi suportate de catre AlaZet.

IX. POLITICA DE RETUR

Ne dorim sa va bucurati de produsele achizitionate de la ALAZET si sa nu aveti niciun fel de problema cu achizitia. Cu toate acestea, uneori pot aparea anumite probleme sau va puteti razgandi. Va informam ca in conformitate cu OUG 34/2014, beneficiati de un termen de solicitare retur de 14 zile calendaristice valabil de la data cand ati intrat in posesia produsului comandat on-line.

 

Returnarea produselor se poate face fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de returnare a produsului, cu exceptia cazului in care produsul returnat este deteriorat, are accesorii lipsa, etc (aceste situatii sunt descrise mai jos in cadrul politicii de retur).

 

Optiunea de returnare a produselor comandate online este valabila doar pentru consumatori (persoane fizice), ea neaplicandu-se in cazul persoanelor juridice, PFA-urilor, ONG-urilor, etc.

 

9.1 Perioada de returnare a unui produs

Potrivit OUG 34/2014, perioada de retragere (de returnare a unui Produs) expira in termen de 14 zile calendaristice de la:

 • ziua in care Clientul intra in posesia fizica a comenzii – in cazul in care toate Produsele care au facut obiectul comenzii au fost livrate in acelasi transport;

 • ziua in care Clientul intra in posesia fizica a ultimului Produs – in cazul in care Clientul comanda printr-o singura comanda Produse multiple care vor fi livrate separat;

 • ziua in care Clientul intra in posesia fizica a ultimului Produs sau a ultimei piese – in cazul livrarii unui Produs care consta din mai multe loturi sau piese.9.2 Solicitarea returului

In cazul in care Clientul decide sa se retraga din Contract, acesta:

 • poate completa online formularul de retur din sectiunea „Retururile mele” din rubrica ”Contul meu” de pe site-ul www.alazet.ro;

 • poate apela Serviciul de Relatii cu Clientii la numarul de telefon din sectiunea "Contact" sau poate trimite o solicitare de retur prin email la adresa retur@alazet.ro.

 

9.3 Procedura de retur

In conformitate cu OUG 34/2014, beneficiati de un termen de solicitare retur de 14 zile calendaristice valabil de la data cand ati intrat in posesia produsului comandat online, aceasta prevedere aplicandu-se doar persoanelor fizice.

 

Produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, de preferat in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. In cazul in care produsele returnate sunt deteriorate, prezinta urme vizibile de uzura ce nu mai permit revinderea acestora, Furnizorul poate refuza returul produselor respective.

In cazul in care Clientul solicita retragerea din contract in cadrul termenului legal de retragere din Contract, se aplica urmatoarele reguli:

 • Clientului i se va rambursa suma platita (inclusiv contravaloarea transportului) in termen de 14 zile calendaristice de la data la care Furnizorul receptioneaza Produsul expediat de catre Client, daca produsul indeplineste conditiile de retur prevazute de lege si cele specificate in cadrul prezentei politici de retur.

 • In cazul in care Clientul expediaza Produsul ambalat necorespunzator si acest lucru duce la deteriorarea Produsului pe durata transportului, raspunderea revine in totalitate expeditorului (Clientului).

 • Rambursarea sumei se va efectua folosind aceleaşi modalitaţi de plata ca şi cele folosite de Client pentru achitarea pretului Produsului pentru care se solicita returul, cu excepţia cazului in care Clientul este de acord cu o alta modalitate de plata.9.4 Rambursarea sumelor platite

ALAZET (SC MERGI CU NOI SRL) va restitui suma de bani aferenta produselor returnate ulterior verificarii produselor si dupa stabilirea de comun acord a modalitatii de restituire.

 

In cazul in care Clientul solicita retragerea din contract in cadrul termenului legal de retragere din Contract, singurele costuri suportate de Client sunt cheltuielile directe de returnare a Produsului. Clientului ii va fi restituita suma platita pentru produs la care se adauga suma platita pentru transportul Produsului.

 

Termenul de rambursare a sumelor catre client este urmatorul:

 • Pentru produsele returnate in perioada legala de 14 zile de la achizitie, termenul de rambursare a banilor este de 14 zile de la data la care Furnizorul a receptionat produsul returnat si a constatat ca acesta indeplineste conditiile de retur.

 • Pentru produsele la care se constata anumite deficiente ce impun aplicarea unor penalitati, produsele care au fost returnate pentru ca au fost livrate gresit sau au fost deteriorate pe parcursul transportului, termenul de rambursare a banilor este stabilit de comun acord.Modalitatile de plata a sumelor rambursate sunt dupa cum urmeaza:

 • pentru Comenzile achitate online cu cardul bancar prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;

 • pentru Comenzile achitate cu plata la livrare, pentru restutuirea sumelor platite Clientului i se va solicita un cont bancar valid, rambursarea urmand a se face prin virament bancar, neputandu-se efectua rambursarea banilor in numerar.

 

Rambursarea pretului Produsului se va face la pretul inscris in factura emisa la vanzarea Produsului care a fost trimisa Clientului odata cu acesta, indiferent de fluctuatiile de pret ale acestuia ulterioare vanzarii.

 

9.5 Conditii generale privind returul produselor achizitionate on-line

 

Va informam ca in conformitate cu OUG 34/2014, beneficiati de un termen de solicitare retur de 14 zile calendaristice valabil de la data la care ati intrat in posesia produsului comandat on-line si livrat prin intermediul unui curier agreat de furnizor.

 

Prevederile OUG 34/2014 se aplica doar Consumatorului definit ca orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 din OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

 

In conformitate cu OUG 34/2014, Clientul (persoana fizica) care doreste sa isi exercite dreptul de retragere si retur, trebuie sa aiba in vedere urmatoarele aspecte:

 • Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare sub aspect fizic si functional cum a fost la data cand a fost receptionat in baza comenzii facute on-line.

 • Clientul trebuie sa raspunda pentru diminuarea valorii bunului, datorata utilizarii acestuia intr-o masura care depaseste limita necesara stabilirii naturii caracteristicilor si modului de functionare.

 • Furnizorul poate retine o suma de bani echivalenta cu costurile de reconditionare a produselor returnate cu deficiente de aspect, functionare, accesorii lipsa sau ambalaj incomplet, deteriorat excesiv sau lipsa.

 • Clientul poate renunta la decizia de retur si dupa ce produsul returnat a intrat in posesia Furnizorului. In acest caz costurile de returnare sau relocare a produsului intra in atributiile Clientului.

 

SC MERGI CU NOI SRL isi rezerva dreptul de a refuza acceptarea returului in urmatoarele situatii:

 • Returnari repetate (mai mult de doua retururi repetate pentru acelasi tip, marca si model de produs).

 • In conditiile in care au fost cumparate mai multe produse de acelasi tip, marca si model, se accepta returnarea unui singur produs desigilat (restul produselor fiind acceptate doar daca sunt sigilate, in ambalajul original cu toate etichetele originale).

 

Conditiile privind starea produsului pentru care se solicita returul:

 • sa fie cu etichetele specifice de identificare intacte.

 • sa fie insotit de toate accesoriile cu care a fost livrat, inclusiv manual de utilizare si certificat de garantie (daca a fost oferit).

 • sa nu prezinte deteriorari de aspect fizic sau functional.

 • sa nu prezinte elemente sau subansamble lipsa.

 • sa nu aiba urme de utilizare sau instalare (resturi alimentare, praf, pete, zgarieturi,modificari, etc).

Daca produsul returnat a fost insotit de materiale promotionale sau cadouri, se vor returna si acestea in conditiile de aspect fizic, functional si ambalare asa cum au fost receptionate.

In cazul in care produsul returnat nu indeplineste conditiile de retur mentionate, Furnizorul isi rezerva dreptul (in conformitate cu OUG 34/2014) sa retina din valoarea produsului sumele necesare reconditionarii acestuia pentru a fi adus la starea initiala cand a fost receptionat de Client.Returnarea produselor neconforme

Puteti solicita returnarea produselor si in urmatoarele situatii:

 • Produs care nu este conform cu specificatiile de pe site.Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veti plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de catre Furnizor (SC MERGI CU NOI SRL).

 • Produse livrate gresit (nu corespund ca marca, categorie sau model cu produsul comandat de catre client): Daca vi s-a livrat un alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de Furnizor, respectiv SC MERGI CU NOI SRL.Produse ce se pot returna doar sigilate, in ambalajul original fara urme de utilizare (in termen de 14 zile calendaristice de la data achizitiei)

 • Casti audio, microfoane;

 • Produse de ingrijire corporala: masini de tuns si barbierit, aparate de epilat, foarfeci, perii de par, lame de ras, aparate de masaj, etc.

 • Produse pentru bucatarie si servire: vase, oale, pahare, tacamuri, tigai, etc.

 • Becuri, baterii, (ce prezinta urme de utilizare, deficiente de aspect fizic nesemnalate la data receptiei).Situatiile in care nu se pot returna produsele achizitionate on-line

Nu se pot returna produse aflate in una sau mai multe dintre urmatoarele situatii:

 • Produsele aduse pe comanda speciala pentru Client (prin comanda speciala se intelege produsele comandate de catre Client si care nu se afla in stocul uzual al Furnizorului dar care pot fi livrate pe baza unei comenzi ferme si a platii unui avans, in termenii agreati de parti);

 • Produsele care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;

 • Produsele sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator;

 • Produse pentru care etichetele de identificare ale produsului sau ale ambalajului sunt deteriorate sau lipsesc;

 • Produse de ingrijire corporala utilizate sau probate: masini de tuns si barbierit, aparate de epilat, foarfeci, perii de par, uscator de par cu perie sau dispozitiv de coafat, placi de indreptat parul, lame de ras, etc.

 • Produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

 • Produsele achizitionate de persoane juridice (firme, PFA, fundatii, societati nonprofit);

 • Produsele comandate on-line dar care au fost ridicate direct din depozitul Furnizorului;

Nu se accepta returnarea Produselor asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate, cele care prezinta urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice/electrice, produsele carora le lipsesc accesorii.

 

9.6 Aveti intrebari sau nelamuriri legate de politica noastra de retur?

Daca aveti nelamuriri legate de produsele pe care le-ati achizitionat de la noi, intrebari legate de politica noastra de retur, nu ezitati sa ne contactati la adresa de email contact@alazet.ro .

X. POLITICA DE GARANTIE SI SERVICE

Toate produsele comercializate de SC MERGI CU NOI SRL pe site-ul www.alazet.ro beneficiaza de garantie in conformitate cu normele legale si politicile comerciale ale producatorilor.

Produsele comercializate sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Acestea beneficiaza de certificate de garantie emise fie de producator, fie de catre furnizor.

 

10.1 GARANTIA OFERITA PENTRU PIESELE DE SCHIMB

Politica de garantie a SC MERGI CU NOI SRL se supune reglementarilor Legii 449/2003, cu completarile si adaugirile prezentate public si publicate in Monitorul Oficial.

 

Prin garantie se intelege obligativitatea SC MERGI CU NOI SRL de a intreprinde activitati de solutionare a problemelor care ar putea sa apara dupa achizitionarea pieselor de schimb de catre Consumator, limitandu-se doar la defectele de fabricatie.

 

Garantia oferita de SC MERGI CU NOI SRL pentru piesele de schimb comercializate pe site-ul www.alazet.ro, avand in vedere prevederile Legii 449/2003, Cap. II, Art. 162, poate fi mai mica decat termenul prevazut de 2 ani, in conditiile prezentului articol, dar si prin prisma cap. I, Art. 2, Litera h si este dupa cum urmeaza:

 • Garantie tehnica si comerciala de 1 luna pentru piesele de schimb compatibile.

 • Garantie tehnica si comerciala de 6 luni pentru piesele de schimb originale.

 

10.2 Conditiile in care se acorda garantia

Toate produsele comercializate de catre SC MERGI CU NOI SRL sunt in concordanta cu legislatia curenta in vigoare, cu toate completarile si modificarile aduse la zi de catre institutiile abilitate.

 

Piesele de schimb si accesoriile comercializate se impart in doua categorii:

 • Piese si accesorii al caror montaj trebuie facut de personal specializat.

 • Piese si accesorii care pot fi montate de Consumator fara a apela la o firma autorizata pentru prestarea serviciilor de instalare (Ex: perie aspirator, furtun aspirator, filtru aspirator, filtru anticalcar statie de calcat, etc).

 

A. In cazul primei categorii de piese si accesorii, pentru a putea beneficia de garantie este necesar ca piesa achizitionata sa fie montata de catre personal specializat si emisa o factura/bon fiscal cu deviz de lucru unde sa fie specificat clar numele piesei.

 

SC MERGI CU NOI SRL recunoaste ca si personal specializat:

 • orice societate comerciala care poate dovedi ca detine autorizatie de montaj valabila ce ii permite repararea marcii aparatului pentru care au fost achizitionate piesele respective.

 • orice persoana fizica autorizata care poate dovedi ca detine autorizatie de montaj valabila ce ii permite repararea marcii aparatului pentru care au fost achizitionate piesele respective.

 • orice societate comerciala care poate dovedi ca detine autorizatie de montaj valabila de la producatorul piesei vandute de SC MERGI CU NOI SRL pe site-ul www.alazet.ro.

 • orice persoana fizica autorizata care poate dovedi ca detine autorizatie de montaj valabila de la producatorul piesei vandute de SC MERGI CU NOI SRL pe site-ul www.alazet.ro.

 • orice societate comerciala sau persoana fizica autorizata care detine un contract de service cu SC MERGI CU NOI SRL sau care a primit autorizarea acesteia de a monta piesele si componentele vandute de catre aceasta.

 

Se exclud toate celelalte categorii simple sau combinate, orice alta forma de autorizare sau autointitulare generala, autorizare prin terti, autorizatii sau certificari cu termen expirat in momentul solicitarii garantiei sau alte motive ce nu se incadreaza in formularile de mai sus.

 

Orice incercare de a obtine abuziv o garantie de la SC MERGI CU NOI SRL, prin prezentarea de documente fara baze legale, copii sau ceritificari modificate care sa ateste autorizarea necesara sau orice tentativa de a ocoli conditiile de garantie oferite de SC MERGI CU NOI SRL, vor fi semnalate organelor competente sub forma de reclamatii si vor urma procedurile legale de solutionare.

 

B. Pentru piesele si accesoriile care nu necesita montarea lor de catre o firma/persoana autorizata, garantia se ofera daca se respecta conditiile de garantie aplicabile si prezentate in cadrul prezentei politici de garantie.

 

10.3 Acordarea garantiei

In cazul in care:

 • piesa de schimb nu este conforma si pe factura/bonul fiscal/devizul de lucru se prezinta semnatura si stampila oficiala a unui alt profesionist care se incadreaza in lista de reparatori autorizati prezentata mai sus, se acorda garantie si ne obligam sa va restituim total, partial sau sa reparam piesa de schimb in termen de maximum 15 zile calendaristice. Costurile de transport retur in acest caz sunt suportate de catre Furnizor.

 • piesa de schimb nu este conforma iar montajul a fost facut corect de catre client se acorda garantie si ne obligam sa va restituim total, partial sau sa reparam piesa de schimb in termen de maximum 15 zile calendaristice. Costurile de transport retur in acest caz sunt suportate de catre Furnizor.

 

10.4 Refuzul de acordare a garantiei

SC MERGI CU NOI SRL isi rezerva dreptul de a refuza acordarea garantiei daca consumatorul nu tine cont de urmatoarele reguli:

 • Monteaza piesa in alte conditii decat cele specificate mai sus.

 • Nu se testeaza temeinic piesa ce va fi montata pe dispozitiv, inaintea montarii efective. Pot sa apara variatii ale pieselor, dat fiind faptul ca producatorii dispozitivelor pentru care se incearca reparatia activeaza pe diferite piete internationale cu diferite specificatii, altele decat pe piata din care Consumatorul a achizitionat dispozitivul.

 • Produsul este spart, deteriorat, in stare de nefolosinta ca urmare a manipularii si a montarii defectuoase de catre Consumator sau service-ul autorizat care a facut montajul.

 

10.5 Cazuri in care nu se acorda GARANTIA

Nu fac obiectul garantiei produsele care:

 • prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc.

 • au etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate.

 • au fost utilizate in conditii inadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea pieselor de schimb in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice, etc.).

 

Alte cazuri: setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica asupra pieselor de schimb, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

XI. PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Va multumim ca ati ales sa vizitati site-ul www.alazet.ro. Va informam pe aceasta cale ca protejarea confidentialitatii datelor dvs. pe parcursul utilizarii site-ului nostru reprezinta pentru noi un aspect foarte important. De aceea, va informam in continuare in detaliu cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

 

Protectia datelor cu caracter personal utilizate pe site-ul www.alazet.ro intra in responsabilitatea SC MERGI CU NOI SRL. Pe parcursul utilizarii si prelucrarii datelor cu caracter personal, SC MERGI CU NOI SRL respecta cu strictete prevederile legale in vigoare privind protectia datelor. Dreptul de utilizare a datelor cu caracter personal si a datelor cu caracter anonim revine societatii SC MERGI CU NOI SRL in limitele prevazute de lege, cu respectarea drepturilor persoanelor vizate descrise in continuare.

 

Prezenta declaratie privind protectia datelor cu caracter personal se aplica doar pentru www.alazet.ro si pentru subdomeniile aferente, insa nu si pentru pagini controlate sau operate de terti (Ex: www.euplatesc.ro). Va rugam sa verificati declaratiile privind protectia datelor ale paginilor web controlate sau operate de terti, deoarece aceste pagini web nu se afla sub controlul nostru si SC MERGI CU NOI SRL nu isi asuma raspunderea pentru continutul acestora si masurile acestora privind protectia datelor.

 

Pentru protectia datelor dumneavoastra, SC MERGI CU NOI SRL a luat masurile tehnice si organizatorice necesare pentru protejarea acestor date in special impotriva pierderii, manipularii sau accesului neautorizat. Masurile adoptate sunt verificate in mod regulat si sunt adaptate constant la stadiul tehnicii. In cazul unei incalcari a protectiei datelor dumneavoastra cu caracter personal, care se estimeaza ca va avea drept consecinta un risc major pentru drepturile si libertatile dumneavoastra, va vom notifica imediat, pe cat posibil intr-un interval de 72 de ore.

 

Va rugam sa retineti ca sunteti personal raspunzator pentru confidentialitatea si pastrarea in conditii de siguranta a datelor dumneavoastra de utilizator sau a parolelor dumneavoastra, care v-au fost predate sau comunicate.

 

11.1 SC MERGI CU NOI SRL este operatorul datelor cu caracter personal (in sensul articolului 4 alineatul (7) din GDPR) ale utilizatorilor care utilizeaza functionalitatile magazinului online www.alazet.ro

 

11.2 SC MERGI CU NOI SRL a desemnat un responsabil cu protectia datelor care poate fi contactat in chestiuni legate de protectia datelor cu caracter personal si exercitarea drepturilor aferente. In acest scop, Utilizatorul poate contacta persoana resposabila cu protectia datelor prin posta electronica la adresa protectia.datelor@alazet.ro sau prin posta traditionala la SC MERGI CU NOI SRL, Str. Alecu Russo, Nr. 40, Oras Bacau, Judet Bacau, Cod postal 600134 (mentionand „In atentia Responsabilului cu Protectia Datelor).

 

Termeni in intelesul Regulamentului General (UE) 679/2016:

 • date cu caracter personal” inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata”); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale;

 • prelucrare” inseamna orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea;

 • restrictionarea prelucrarii ” inseamna marcarea datelor cu caracter personal stocate cu scopul de a limita prelucrarea viitoare a acestora;

 • operator” inseamna persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care, singur sau impreuna cu altele, stabileste scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal; atunci cand scopurile si mijloacele prelucrarii sunt stabilite prin dreptul Uniunii sau dreptul intern, operatorul sau criteriile specifice pentru desemnarea acestuia pot fi prevazute in dreptul Uniunii sau in dreptul intern;

 • persoana imputernicita de operator” inseamna persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care prelucreaza datele cu caracter personal in numele operatorului;

 • parte terta” inseamna o persoana fizica sau juridica, autoritate publica, agentie sau organism altul decat persoana vizata, operatorul, persoana imputernicita de operator si persoanele care, sub directa autoritate a operatorului sau a persoanei imputernicite de operator, sunt autorizate sa prelucreze date cu caracter personal;

 • consimtamant” al persoanei vizate inseamna orice manifestare de vointa libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta accepta, printr-o declaratie sau printr-o actiune fara echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc sa fie prelucrate.

 

11.3 Datele personale ale utilizatorilor pot fi prelucrate in urmatoarele scopuri si pe baza urmatoarelor motive legale:

 • acceptarea comenzilor si executarea contractelor de vanzare (temeiuri legale privind prelucrarea datelor: articolul 6 alineatul (1) litera (b) din GDPR);

 • comunicarea continua in chestiuni legate de comenzile plasate, inclusiv confirmarea acestora si informatii privind starea acestora (temeiuri legale de prelucrare a datelor: art. 6 (1) (b) din GDPR);

 • activarea inregistrarii si functionarii unui cont de utilizator in cadrul magazinului si furnizarea altor functionalitati prin magazin, specificate in sectiunea IV a Termenilor si conditiilor, in cadrul contractului pentru furnizarea de servicii prin mijloace electronice incheiat cu utilizatorul (temeiuri legale privind prelucrarea datelor: articolul 6 alineatul (1) litera (b) din GDPR)

 • permitand utilizatorului sa se conecteze la contul sau de utilizator utilizand contul sau de Facebook, implicand autentificarea utilizatorului pe contul sau inregistrat in magazin prin verificarea datelor sale fata de datele atribuite contului sau de Facebook (in acest caz Facebook, in conformitate cu instrumentele sale de autentificare ale utilizatorului, va furniza Vanzatorului date cuprinzand: prenume, nume, adresa de e-mail si imagine de profil), exclusiv in cazul in care Utilizatorul a selectat aceasta forma de inregistrare, aceasta prelucrare fiind in interesul legitim al Vanzatorului (Articolul 6 (1) (f) din GDPR)

 • permitand utilizatorului sa se conecteze la contul sau de utilizator utilizand contul sau de Google, implicand autentificarea utilizatorului pe contul sau inregistrat in magazin prin verificarea datelor sale fata de datele atribuite contului sau de Google (in acest caz Google, in conformitate cu instrumentele sale de autentificare ale utilizatorului, va furniza Vanzatorului date cuprinzand: prenume, nume, adresa de e-mail si imagine de profil), exclusiv in cazul in care Utilizatorul a selectat aceasta forma de inregistrare, aceasta prelucrare fiind in interesul legitim al Vanzatorului (Articolul 6 (1) (f) din GDPR);

 • examinarea reclamatiilor legate de contractele de vanzare incheiate (articolul 6 alineatul (1) litera (b) din GDPR);

 • examinarea reclamatiilor legate de contractele incheiate pentru furnizarea de servicii prin mijloace electronice - in situatia in care Utilizatorul a incheiat un astfel de contract cu Vanzatorul in conformitate cu regulile specificate aici (articolul 6 alineatul (1) litera (b) din GDPR);

 • acceptarea notificarilor si a intrebarilor adresate Vanzatorului, altele decat reclamatiile si aspectele legate de contractele efectuate (de exemplu, prin datele de contact indicate pe site-ul magazinului), care constituie interesul legitim al Vanzatorului (temeiuri legale privind prelucrarea datelor: articolul 6 alineatul (1) (f ) din GDPR);

 • acceptarea declaratiilor de retragere din contractele de vanzare la distanta in conformitate cu prevederile prezentului document si cu dispozitiile legale in vigoare privind drepturile consumatorilor, care este interesul legitim al vanzatorului (temeiuri legale privind prelucrarea datelor: articolul 6 alineatul (1) (f ) din GDPR);

 • tratarea reclamatiilor, introducerea si apararea impotriva creantelor, exercitarea unor metode extrajudiciare de tratare a reclamatiilor si introducerea reclamatiilor, care este interesul legitim al Vanzatorului (temeiuri legale privind prelucrarea datelor: articolul 6 alineatul (1) litera (f) din GDPR);

 • permiterea platilor electronice, care reprezinta interesul legitim al vanzatorului (temeiuri legale privind prelucrarea datelor: articolul 6 alineatul (1) litera (f) din GDPR);

 • monitorizarea modului in care Utilizatorii folosesc serviciile furnizate in cadrul magazinului in ceea ce priveste respectarea prevederilor prezentului contract si in vederea dezvoltarii functionalitatilor magazinului si imbunatatirea functionarii serviciilor furnizate prin intermediul acestuia, care este interesul legitim al vanzatorului (motive juridice de prelucrare a datelor: articolul 6 alineatul (1) litera (f) din GDPR);

 • pentru marketing direct, inclusiv profilarea, prin selectarea si afisarea bunurilor disponibile in Magazin, luand in considerare activitatea si preferintele anumitor Utilizatori, precum si prin crearea unor grupuri personalizate de destinatari de anunturi luand in considerare preferintele lor, ceea ce reprezinta un interes legitim al Vanzatorului (temeiuri legale pentru prelucrare: articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protectia datelor GDPR);

 • efectuarea de analize statistice, care reprezinta interesul legitim al Vanzatorului (temeiuri legale privind prelucrarea datelor: articolul 6 alineatul (1) litera (f) din GDPR);

 • punerea in aplicare a cerintelor legale in domeniul reglementarilor fiscale si contabile, in baza dispozitiilor legale aplicabile (temeiuri legale privind prelucrarea datelor: articolul 6 alineatul (1) litera (c) din GDPR);

 • stocarea datelor in scopuri de arhivare si pentru a demonstra indeplinirea corecta a obligatiilor legale impuse Vanzatorului, care reprezinta interesul legitim al Vanzatorului (temeiuri legale privind prelucrarea datelor: articolul 6 alineatul (1) litera (f) din GDPR);

 • trimiterea de informatii comerciale prin mijloace electronice, sub forma Newsletter-ului (Buletinului informativ), daca o anumita persoana si-a exprimat consimtamantul separat pentru a primi informatii comerciale prin mijloace electronice;

 • trimiterea de informatii comerciale prin mijloace electronice, sub forma de mesaje PUSH - in cazul in care o anumita persoana si-a dat consimtamantul separat pentru primirea acestui tip de informatii;

 • stocarea datelor sub forma de cookie-uri, colectarea datelor de pe site-ul magazinului si versiunea mobila a magazinului, daca o anumita persoana si-a exprimat consimtamantul separat in conformitate cu termenii politicii privind cookie-urile aplicabile pe site-ul magazinului (vezi Politica cookie disponibila spre consultare in partea de subsol a magazinului online).

 

11.4 Datele personale ale utilizatorilor pot fi dezvaluite urmatoarelor categorii de destinatari:

 • subcontractanti care ofera Vanzatorului asistenta tehnica in ceea ce priveste functionarea, intretinerea si dezvoltarea magazinului, cum ar fi furnizorii de servicii de gazduire, furnizorii de software de gestionare a magazinelor, furnizorii de servicii de intretinere tehnica a software-ului magazinului, furnizorii de servicii contabile, furnizorii de servicii software de corespondenta comerciala, mesaje PUSH, furnizorii de servicii de intretinere a biroului Serviciului Clienti, agentii de marketing prin care Vanzatorul a incheiat contracte de externalizare de prelucrare a datelor solicitate legal.

 • entitati care sustin Vanzatorul in activitatile sale de marketing si vanzari, cum ar fi agentiile de marketing, entitatile care ruleaza portaluri online, inclusiv portaluri de socializare;

 • entitati care sprijina Vanzatorul in punerea in aplicare a legilor, drepturilor si obligatiilor aplicabile care decurg din aceasta in legatura cu furnizarea de servicii prin intermediul Magazinului, cum ar fi firmele de avocatura si agentiile de colectare a datoriilor prin care Vanzatorul a incheiat contracte de externalizare de prelucrare a datelor solicitate legal;

 • entitati care necesita furnizarea de date pentru a asigura furnizarea corecta a serviciilor prin intermediul magazinului, la cererea unui anumit utilizator - furnizori de servicii de plata electronica (daca este selectata aceasta optiune de plata), furnizori de servicii de credit (cumparare in rate), entitati care livreaza bunuri la adresa specificata (curier).

 

11.5 Datele personale ale utilizatorilor pot fi transferate de catre Vanzator in afara Spatiului Economic European (SEE) ca parte a utilizarii serviciilor subcontractantilor (din categoriile de destinatari mentionate la punctul 4 de mai sus). In acest caz, Vanzatorul va asigura masurile de protectie a datelor cu caracter personal impuse de lege, si anume (in functie de caz):

 • furnizarea catre un subcontractant situat intr-o tara terta cu privire la care s-a luat o decizie, gasind un nivel adecvat de protectie in conformitate cu cerintele articolului 45 din GDPR;

 • datele sunt furnizate pe baza unui acord de transfer de date cu un subcontractant care a fost bazat pe clauzele contractuale standard adoptate printr-o decizie a Comisiei Europene;

 • datele sunt furnizate in cadrul normelor corporative obligatorii aplicate de subcontractant si mentionate la articolul 47 din GDPR. Pentru mai multe informatii despre masurile de securitate ale Vanzatorului asociate cu transmiterea datelor in afara SEE pot fi obtinute contactand persoana responsabila cu protectia datelor desemnata de Vanzator.

 

11.6 In afara de cazurile de mai sus, datele personale ale Utilizatorilor pot fi transferate in afara SEE numai in acele cazuri in care un anumit Utilizator comanda dintr-o tara situata in afara SEE si se asteapta ca bunurile comandate sa fie livrate in tara mentionata. In acest caz, Vanzatorul va transfera datele personale ale Utilizatorului in afara SEE numai pentru a indeplini in mod corespunzator comanda plasata si a le livra la adresa specificata in aceasta, in conformitate cu cererea Utilizatorului.

 

11.7 Datele cu caracter personal obtinute vor fi stocate de Vanzator pe toata perioada de executare a Contractelor de vanzare incheiate, pana la stabilirea corecta a acestora si pe toata perioada de furnizare a serviciului magazinului (catre Utilizatori) pentru perioada contractelor de furnizare a servicii prin mijloace electronice; in plus:

 • pana cand creantele potentiale in temeiul contractelor/acordurilor specificate mai sus vor fi prescrise;

 • pentru timpul solicitat de Vanzator pentru a analiza si rezolva reclamatii specifice (daca au fost aduse de un Utilizator in legatura cu contractele/acordurile incheiate, specificate mai sus);

 • pentru momentul indeplinirii obligatiilor prevazute de legislatie, reglementari fiscale si contabile in special, de exemplu obligatii legate de stocarea documentatiei in conformitate cu cerintele Legii contabilitatii Nr. 82 din 24 Decembrie 1991;

 • pentru perioada necesara Vanzatorului pentru a demonstra in fata organelor administratiei publice, inclusiv a organismelor de supraveghere a protectiei datelor cu caracter personal, indeplinirea corespunzatoare a obligatiilor legale impuse asupra acestora;

 • in scopuri de arhivare atunci cand priveste istoricul corespondentei si raspunde la intrebarile adresate (care nu au legatura directa cu contractele/ acordurile incheiate) - pentru o perioada care nu trebuie sa depaseasca 3 ani de la obtinerea datelor;

 • in scopuri de marketing direct - pentru perioada acordurilor privind furnizarea de servicii prin mijloace electronice (Utilizatori) si pentru perioada de executare a contractelor de vanzare, sau pana cand se obiecteaza prelucrarea datelor in acest scop;

 • pana cand consimtamantul pentru prelucrarea datelor este retras sau datele devin perimate (constatate de catre Vanzator) daca datele sunt prelucrate in conformitate cu consimtamantul dat de o anumita persoana.

 

11.8 Regulamentul general privind protectia datelor va recunoaste o serie drepturi in legatura cu datele dvs. cu caracter personal. Astfel, puteti solicita accesul la datele dvs., corectarea oricaror greseli din fisierele noastre si/sau va puteti opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, va puteti exercita dreptul de a va plange autoritatii de supraveghere competente sau de a va adresa justitiei. Dupa caz, puteti beneficia si de dreptul de a solicita stergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor dvs. si dreptul la portabilitatea datelor.

 

Pentru mai multe informatii despre fiecare din aceste drepturi va rugam sa consultati tabelul de mai jos.

 

In vederea exercitarii drepturilor dumneavoastra ne puteti contacta folosind modalitatile de contact expuse mai sus.

 

Daca doriti sa va exercitati aceste drepturi, va rugam sa retineti urmatoarele aspecte:

 

Identitate. Confidentialitatea tuturor inregistrarilor care contin date cu caracter personal este un subiect foarte serios pentru SC MERGI CU NOI SRL. Din acest motiv, atunci cand transmiteti cererile dvs. cu privire la astfel de inregistrari va rugam sa folositi adresa de e-mail aferenta contului dvs alazet.ro in caz contrar, ne rezervam dreptul de a va verifica identitatea prin solicitarea de informatii suplimentare care au ca scop confirmarea identitatii dvs.

 

Onorarii. SC MERGI CU NOI SRL nu va solicita o taxa pentru a va exercita vreun drept in ceea ce priveste datele dvs. cu caracter personal, cu exceptia cazului in care solicitarea dvs. de acces la informatii este nefondata, respectiv repetitiva sau excesiva, caz in care vom percepe o suma rezonabila in asemenea circumstante. Inainte de a va solutiona cererea va vom informa despre orice onorarii aplicate.

 

Durata de raspuns. SC MERGI CU NOI SRL isi propune sa raspunda la orice solicitari valide in termen de maximum o luna, cu exceptia cazului in care acest lucru este deosebit de complicat sau daca ati facut mai multe solicitari, caz in care urmeaza sa raspundem in termen de maximum doua luni. Va vom anunta daca vom avea nevoie de mai mult de o luna. S-ar putea sa va intrebam daca puteti sa ne spuneti exact ce doriti sa primiti sau ce anume va ingrijoreaza. Acest lucru ne va ajuta sa actionam mai repede si sa scurtam timpul de raspuns la solicitarea dvs.

 

SC MERGI CU NOI SRL ofera fiecarui utilizator dreptul de a-si exercita toate drepturile in temeiul GDPR, drepturi care sunt prezentate pe larg in cele ce urmeaza:

 

A) ACCESUL

Puteti sa ne cereti:

 • sa confirmam daca va prelucram datele cu caracter personal;

 • sa va punem la dispozitie o copie a acestor date;

 • sa va oferim alte informatii despre datele dvs. cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le avem, la ce le folosim, cui le divulgam, daca le transferam in strainatate si cum le protejam, cat timp le pastram, ce drepturi aveti, cum puteti face o plangere, de unde am obtinut datele dvs., in masura in care informatiile nu v-au fost deja furnizate prin aceasta informare.

 

B) RECTIFICAREA

Ne puteti cere sa rectificam sau sa completam datele dvs cu caracter personal inexacte sau incomplete.

Este posibil sa incercam sa verificam exactitatea datelor inainte de rectificarea acestora.

 

C) STERGEREA DATELOR

Ne puteti cere sa va stergem datele cu caracter personal, dar numai in cazul in care:

 • acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate;

 • v-ati retras consimtamantul (in cazul in care prelucrarea datelor se baza pe consimtamant);

 • dati curs unui drept legal de a va opune;

 • acestea au fost prelucrate ilegal;

 • ne revine o obligatie legala in acest sens.

 

Nu avem obligatia de a ne conforma solicitarii dvs. de stergere a datelor dvs. cu caracter personal in cazul in care prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesara:

 • pentru respectarea unei obligatii legale; sau

 • pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.

 

Exista anumite alte circumstante in care nu suntem obligati sa respectam solicitarea dvs. de stergere a datelor, desi acestea doua sunt cele mai probabile circumstante in care v-am putea refuza aceasta solicitare.

 

Sa aveti in vedere ca inaintea exercitarii acestui drept, sa va descarcati din contul alazet.ro si sa va salvati toate documentele aferente comenzilor efectuate de la alazet.ro, indiferent daca facturarea s-a efectuat catre dvs sau catre o alta persoana fizica sau juridica (cum ar fi: facturile, certificatele de garantie). In cazul in care nu efectuati acest demers inainte de a va exercita dreptul de stergere, veti pierde toate aceste documente iar alazet.ro va fi in imposibilitate de a vi le pune la dispozitie, dupa caz, deoarece procesul de stergere a datelor, respectiv a contului alazet.ro, cu toate datele si documentele aferente acestuia, este un proces ireversibil.

 

D) RESTRICTIONAREA PRELUCRARII DATELOR

Ne puteti cere sa restrictionam prelucrarea datelor cu caracter personal, dar numai in cazul in care:

 • acuratetea lor este contestata (a se vedea sectiunea de rectificare), pentru a ne permite sa verificam acuratetea acestora;

 • prelucrarea este ilegala, dar nu doriti ca datele sa fie sterse;

 • acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, dar dvs aveti nevoie de ele pentru a constata, a exercita sau a apara un drept in instanta;

 • v-ati exercitat dreptul de a va opune, iar verificarea daca drepturile noastre prevaleaza este in desfasurare.

 

Putem continua sa folosim datele dvs. cu caracter personal in urma unei solicitari de restrictionare, in cazul in care:

 • avem consimtamantul dvs.;

 • pentru a constata, exercita sau asigura apararea unui drept in instanta;

 • pentru a proteja drepturile SC MERGI CU NOI SRL sau ale altei persoane fizice sau juridice.

 

E) PORTABILITATEA DATELOR

Ne puteti cere sa va furnizam datele cu caracter personal intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat, sau puteti solicita ca acesta sa fie „portat” direct catre un alt operator de date, dar in fiecare caz numai daca:

 • prelucrarea se bazeaza pe consimtamantul dvs. sau pe incheierea sau executarea unui contract cu dvs;

 • prelucrarea se face prin mijloace automate.

 

F) OPOZITIA

Va puteti opune in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care va aflati, prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal in temeiul interesului nostru legitim, in cazul in care considerati ca drepturile si libertatile dvs. fundamentale prevaleaza fata de acest interes.

 

De asemenea, va puteti opune oricand prelucrarii datelor dvs. in scop de marketing direct (inclusiv crearea de profiluri), fara a invoca vreun motiv, caz in care vom inceta in cel mai scurt timp posibil aceasta prelucrare.

 

G) LUAREA DE DECIZII AUTOMATE

Puteti cere sa nu faceti obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, dar numai atunci cand decizia respectiva:

 • produce efecte juridice cu privire la dvs.;

 • va afecteaza in alt mod similar si intr-o masura semnificativa.

 

Acest drept nu se aplica in cazul in care decizia la care s-a ajuns in urma luarii automate a deciziilor:

 • ne este necesara pentru a incheia sau a derula un contract cu dvs.;

 • este autorizata prin lege si exista garantii adecvate pentru drepturile si libertatile dvs.;

 • se bazeaza pe consimtamantul dvs. explicit.

 

H) PLANGERI

Aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. In Romania, datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor sunt urmatoarele:

 

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania

Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;

E-mail:anspdcp@dataprotection.ro

 

Fara a va afecta dreptul dvs de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati in prealabil, si va promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila.

 

Furnizarea de date cu caracter personal este absolut necesara in urmatoarele situatii:

 • Utilizatorii care doresc sa creeze un cont de utilizator in cadrul magazinului www.alazet.ro - pentru a se inregistra si a crea un cont de utilizator, trebuie sa furnizeze date in domeniul specificat in formularul de inregistrare, adica prenume, nume, adresa de resedinta, adresa de e-mail. Nerespectarea acestui lucru va impiedica crearea contului de utilizator (si, in consecinta, incheierea unui acord privind furnizarea de servicii prin mijloace electronice), dar Clientul va putea in continuare sa faca comenzi prin magazin, optand pentru comanda fara inregistrarea unui cont de utilizator.

 • Utilizatorilor care efectueaza comenzi prin magazinul www.alazet.ro - pentru a plasa si permite SC MERGI CU NOI SRL sa onoreze comanda (si, prin urmare, sa incheie un contract de vanzare), li se va cere sa furnizeze urmatoarele date: prenume, nume, adresa de resedinta (sau o alta adresa de livrare), adresa de e-mail, numarul de telefon. Nerespectarea acestui lucru va duce la incapacitatea de a accepta comanda (si, in consecinta, de a incheia un contract de vanzare);

 • Utilizatorii care depun o solicitare de retragere dintr-un contract de vanzare - pentru a depune o declaratie de retragere dintr-un contract de vanzare la distanta, trebuie sa furnizeze urmatoarele date: prenume, nume, adresa de e-mail, adresa de resedinta (strada, numarul casei/ apartamentului, codul postal, orasul), numarul de telefon, numarul comenzii, numarul contului bancar. Nerespectarea acestui lucru impiedica depunerea efectiva a declaratiei de retragere din contractul de vanzare, iar nefurnizarea numarului contului bancar poate impiedica rambursarea.

 • Utilizatorii care depun reclamatii cu privire la contractul de vanzare incheiat - pentru a face acest lucru si pentru a permite SC MERGI CU NOI SRL sa il examineze, vor trebui sa furnizeze urmatoarele date: prenume, nume, adresa de e-mail, numar de cont bancar, adresa (strada, numarul casei/ apartamentului, codul postal, orasul), numarul de telefon, forma de despagubire, numarul comenzii si informatiile aspectele reclamate la bunurile comandate precum si motivul. Nerespectarea acestui lucru va impiedica SC MERGI CU NOI SRL sa examineze reclamatia.

 • Utilizatorii care depun reclamatii cu privire la acordul privind furnizarea de servicii prin mijloace electronice, incheiat cu Vanzatorul in conformitate cu regulile specificate aici - pentru a face acest lucru si pentru a permite Vanzatorului sa il examineze, vor trebui sa furnizeze adresa de e-mail furnizata de Utilizator in timpul inregistrarii contului de utilizator al magazinului sau in timpul inregistrarii abonamentului la Newsletter (daca reclamatia este legata de serviciul mentionat). Nerespectarea acestui lucru poate impiedica Vanzatorul sa examineze reclamatia.

In alte cazuri, furnizarea de date va fi voluntara.

 

Va reamintim ca puteti contacta in orice moment Responsabilul cu protectia datelor desemnat de SC MERGI CU NOI SRL prin transmiterea solicitarii dvs. prin una din urmatoarele metode:

 • pe e-mail la adresa protectia.datelor@alazet.ro

 • prin posta sau curier folosind urmatoarele date de contact: SC MERGI CU NOI SRL, Str. Alecu Russo, Nr. 40, Oras Bacau, Judet Bacau, Cod postal 600134 (mentionand „In atentia Responsabilului cu Protectia Datelor).

XII. POLITICA DE UTILIZARE COOKIE-URI

SC MERGI CU NOI SRL, avand sediul social in localitatea Bacau, Str. Narciselor, Nr.7, Bl.7, Sc.B, Et.9, Ap.46, jud. Bacau, inregistrata la Registrul Comertului de pe langa Tribunalul Bacau sub nr. J04/77/2016, avand CUI RO35455978, este operator de date cu caracter personal. Datele cu caracter personal vor fi colectate si prelucrate de catre SC MERGI CU NOI SRL numai in masura permisa prin Regulamentul General (UE) 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, numit in continuare GDPR.

 

In cadrul acestei politici folosim termenul „cookie-uri” pentru a ne referi la cookie-uri si alte tehnologii similare acoperite de Directiva UE privind confidentialitatea in comunicatiile electronice.

 

SC MERGI CU NOI SRL administreaza site-ul www.alazet.ro, pe acest site utilizand cookie-urile care fac obiectul prezentei politici.

 

Ce sunt cookie-urile?

Un cookie este un mic fragment de informatii pe care un site web solicita browser-ului dvs. sa le stocheze pe computerul dvs., terminalul dvs. mobil sau pe alte dispozitive electronice prin care un utilizator acceseaza internetul, in scopul de a ajuta utilizatorul sa navigheze pe site-ul web in mod eficient, sa efectueze anumite functii ai sa ii permita site-ului web sa “retină” actiunile sau preferintele utilizatorului de-a lungul timpului.

 

Cum utilizam cookie-urile?

Site-ul nostru web utilizeaza cookie-urile indeosebi in scopurile urmatoare:

 • pentru a retine actiunile si preferintele individuale ale utilizatorilor;

 • pentru asigura buna functionare a site-ului web si a-i spori performantele;

 • pentru a-i ajuta pe utilizatori sa efectueze diverse activitati fara a trebui sa reintroduca informatii atunci cand navigheaza de la o pagina la alta sau cand revin pe site mai tarziu;

 • pentru publicitate online bazata pe comportament si pentru a afisa reclame relevante pentru ceea ce utilizatorul a cautat in trecut.

Nu vom utiliza cookie-uri in alte scopuri decat cele aratate in prezenta politica.

 

Cum controlati cookie-urile?

Majoritatea browser-elor suporta cookie-uri, insa utilizatorii isi pot configura browser-ele sa le refuze si le pot sterge oricand doresc. Puteti controla si/sau sterge cookie-urile dupa cum doriti. Puteti sterge toate cookie-urile care sunt deja stocate pe computerul dvs. si puteti configura majoritatea browser-elor sa impiedice stocarea cookie-urilor. Insa, daca veti proceda astfel, este posibil sa fiti nevoit sa ajustati manual anumite preferinte de fiecare data cand vizitati un site, iar anumite servicii si functionalitati este posibil sa nu functioneze.

 

Puteti bloca/dezactiva cookie-urile in setarile browser-ului dvs. web. Insa, daca utilizati setările browser-ului dvs. pentru a bloca toate cookie-urile (inclusiv pe cele esentiale), este posibil sa nu puteti accesa in intregime sau partial site-ul nostru, deoarece unele cookie-uri pot fi strict necesare pentru functionarea site-ului web.

 

Ce cookie-uri utilizam pe acest site web?

 • Cookie-uri strict necesare, de care este nevoie pentru buna functionare si operare a site-ului nostru web. Printre acestea se numara, de exemplu, cookie-uri care va permit sa va autentificati in zone securizate ale site-ului nostru web si care sunt necesare pentru administrarea sistemului si pentru prevenirea activitatilor frauduloase.

 • Cookie-uri analitice/de performanta, care ne permit sa recunoastem si sa numaram vizitatorii si sa aflam modalitatile in care vizitatorii navigheaza pe site-ul nostru web. Acest tip de cookie-uri ne ajuta sa perfectionam experienta de navigare a utilizatorilor pe site-ul nostru web, astfel incat acestia sa poata gasi mai usor informatiile pe care le cauta.

 • Cookie-uri de functionalitate, care sunt utilizate pentru a ii recunoaste pe utilizatorii care revin pe site-ul nostru web. Aceste cookie-uri ne ajuta sa personalizam continutul site-ului nostru web pentru dvs. si sa ne amintim preferintele dvs. (de exemplu, limba si regiunea alese de dvs.).

 • Cookie-uri de directionare si publicitate, care inregistreaza vizita dvs. pe site-ul nostru web, paginile pe care le-ati vizualizat, articolele pe care le-ati vizualizat si link-urile pe care le-ati urmat. Aceste cookie-uri sunt utilizate pentru a face ca publicitatea afisata pe site-ul nostru web sa fie mai relevanta in raport cu interesele dvs., pe care le-am identificat in baza paginilor/link-urilor vizitate si articolelor citite.

 • Web beacons, care sunt utilizati de obicei in combinatie cu cookie-urile pentru urmarirea email-urilor si etichetarea paginilor in scopul analizelor web.

 

In cele ce urmeaza veti gasi mai multe informatii despre cookie-urile individuale utilizate pe acest site web si scopurile pentru care le utilizam:

 

(i) Cookie-uri strict necesare

 

.HTSS

 • Scopul: Acest cookie este esential pentru site-ul nostru, ajutandu-ne sa identificam utilizatorii autentificati.
 • Dezactivare: Acest cookie nu poate fi dezactivat.

 

RequestVerificationToken

 • Scopul: Acest cookie este esential in combarea atacurilor de tip Cross-Site Request Forgery (CSRF).
 • Dezactivare: Acest cookie nu poate fi dezactivat.

 

(ii)Cookie-uri analitice/de performanta

 

(iii)Cookie-uri de funcționalitate. Cookie-uri de sesiune

 

cookieMessage

 • Scopul: Acest cookie este esential pentru folosirea si afisarea popup-ului de informare cookies.
 • Dezactivare: Puteți dezactiva aceste cookie-uri daca doriti.

 

ASP.NET_SessionId

 • Scopul: Acest cookie este esential pentru folosirea si afisarea avertismentelor de pe diverse pagini si pentru prelucrarea unei comenzi.
 • Dezactivare: Dezactivarea acestor cookie-uri poate duce la functionarea necorespunzatoare a sectiunilor acestui site web.

 

(iv)Cookie-uri de directionare si publicitate

_ga, _gid

 • Scopul: Acest cookie este folosit de google analytics pentru a contoriza numarul de vizitatori
 • Dezactivare: Puteti dezactiva aceste cookie-uri daca doriti.

 

Va rugam sa retineti ca tertele parti (inclusiv, de exemplu, retelele de publicitate si furnizorii de servicii externe precum cele de analiza a traficului web) pot utiliza si ele cookie-uri si/sau pot accesa datele colectate de cookie-urile de pe site-ul web.

 

Detaliile aplicabile in prezent cu privire la cookie-urile de la terte parti si/sau accesul tertelor parti la datele colectate de cookie-urile de pe site-ul nostru web sunt urmatoarele:

 • De fiecare data cand site-ul nostru web introduce un nou cookie administrat fie de compania noastra, fie de o terta parte, veti primi o instiintare pe site, inclusiv un link la prezenta politica si vi se va oferi si optiunea de a dezactiva respectivul cookie.

 • Cu exceptia cookie-urilor esentiale, toate cookie-urile vor expira dupa 2 luni.

 

Cum pot fi oprite cookie-urile?

Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face Pagina de Internet dificil de vizitat, atragand dupa sine limitari ale posibilitatilor de utilizare ale acesteia. Utilizatorii isi pot configura browserul sa respinga fisierele cookie sau sa fie acceptate cookie-uri de la o pagina de internet anume. Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari pot fi accesate, ca regula, in sectiunea „Optiuni” sau in meniul de „Preferinte” al browser-ului dvs. Totusi, refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi publicitate online – ci doar ca aceasta nu va fi adaptata preferintelor si intereselor dumneavoastra, evidentiate prin comportamentul de navigare.
Din perspectiva intelegerii acestor setari, urmatoarele linkuri pot fi folositoare:

XIII. NEWSLETTER-UL

 

13.1 In cadrul serviciului Newsletter, SC MERGI CU NOI SRL va trimite informatii sub forma unui e-mail, denumit in continuare „Newsletter”, la adresa de posta electronica (e-mail) furnizata de Utilizator. Serviciul Newsletter va fi furnizat gratuit pentru o perioada nedeterminata de timp.

 

13.2 Buletinul informativ va contine informatii despre oferta de produse comercializate de Vanzator, noi produse, promotii actuale, si alte mesaje referitoare la magazinul www.alazet.ro si produsele oferite prin aceasta, inclusiv opinii, comunicate de presa, linkuri catre site-urile partenere ale magazinului.

 

13.3 Fiecare buletin informativ va contine:

 • informatii despre SC MERGI CU NOI SRL, cu sediul in Bacau ca expeditor al Buletinului informativ;

 • campul „Subiect” completat, specificand continutul Buletinului informativ;

 • informatii despre modul de dezabonare de la serviciul Newsletter sau despre schimbarea adresei de posta electronica (e-mail) a utilizatorului catre care este trimis Newsletter-ul.

 

13.4 Utilizarea serviciului Newsletter necesita ca Utilizatorul sa detina un computer sau alt dispozitiv multimedia cu acces la Internet si sa aiba un cont activ de posta electronica (e-mail).

 

13.5 Utilizatorul se poate abona la serviciul Newsletter efectuand urmatorii pasi de inregistrare pe www.alazet.ro, in campul „NEWSLETTER”:

 • introducerea adresei de posta electronica a utilizatorului (e-mail) in formularul pus la dispozitie pe site;

 • exprimarea consimtamantului pentru primirea Buletinelor Informative si selectarea casetei de selectare care indica confirmarea ca Utilizatorul a citit si a acceptat Termenii si conditiile magazinului;

 • apasand (facand click) pe butonul „Abonare”;

 • facand click pe linkul de confirmare a inregistrarii, furnizat intr-un e-mail trimis cu „Confirmarea abonamentului la buletinul informativ al site-ului” in linia de subiect.

 

13.6 Apasand (facand click) pe linkul de confirmare a inregistrarii se va adauga adresa de e-mail a utilizatorului in lista de e-mail-uri a magazinului. Adresa de posta electronica (e-mail) a utilizatorului va fi utilizata pentru a trimite buletine informative la aceasta.

 

13.7 Furnizarea adresei de posta electronica (e-mail) a Utilizatorului in timpul inregistrarii va fi necesara pentru furnizarea serviciului Newsletter.

 

13.8 Utilizatorul poate, in orice moment, din orice motiv si fara niciun cost, sa schimbe adresa de posta electronica (e-mail) specificata anterior la care este trimis Newsletter-ul, dezabonandu-se de la serviciul Newsletter furnizat anterior apasand (facand click) pe link-ul „Dezabonati-va de la Newsletter” furnizat in subsolul fiecarui buletin informativ, apoi abonandu-se din nou la serviciul Newsletter efectuand pasii de inregistrare descrisi in detaliu mai sus, specificand noua adresa de e-mail in formularul disponibil pe www.alazet.ro, in campul „NEWSLETTER”.

 

13.9 Utilizatorul poate, in orice moment, din orice motiv si fara niciun cost, sa se dezaboneze de la serviciul Newsletter, in special procedand astfel:

 • facand click pe linkul „Dezabonare de la buletinul informativ” furnizat in subsolul fiecarui buletin informativ;

 • debifand campul „Sunt de acord sa primesc corespondenta comerciala sub forma unui NEWSLETTER in conformitate cu prevederile Termenilor si conditiilor magazinului online la adresa de e-mail specificata de mine. Am dreptul sa-mi retrag consimtamantul pentru prelucrarea datelor in orice moment, ceea ce nu afecteaza legalitatea acestora inainte de retragere” in Panoul utilizatorului, apoi apasand (facand click) pe butonul „Salvati modificarile”;

 • trimiterea catre SC MERGI CU NOI SRL a unei solicitari de dezabonare de la serviciul Newsletter prin e-mail la contact@alazet.ro.

 

13.10 Prin utilizarea serviciului Newsletter, Utilizatorul nu trebuie sa furnizeze sau sa transfere continut ilegal.

XIV. POLITICA PRIVIND REVIEW-URILE

Ne dorim sa cunoastem parerea dvs. referitoare la produsele pe care le-ati achizitionat de pe site-ul www.alazet.ro. In acest sens, va incurajam sa utilizati optiunea de adaugare review-uri/recenzii la produse.

 

14.1 Cum adaugati o recenzie

Daca sunteti un client existent care s-a inregistrat anterior pe site-ul nostru, vi se va solicita sa va conectati furnizand adresa de e-mail si parola contului dvs. Daca nu va aminti parola, o puteti reseta dand click pe link-ul corespunzator.

 

Daca sunteti un client nou sau un client care anterior a ales achizitia fara crearea unui cont de utilizator, va trebui sa va inregistrati furnizand adresa dvs. de e-mail si creand o parola, inainte de a putea evalua produsele și de a scrie recenzii.

 

In momentul in care plasati o recenzie pe site-ul www.alazet.ro acordati SC MERGI CU NOI SRL, ce administreaza acest site o licenta neexclusiva, perpetua, irevocabila, nelimitata teritorial si dreptul de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui si de a afisa acest continut.

 

14.2 Cum scrieti o recenzie

Va recomandam sa va concentrati asupra produsului pe care l-ati achizitionat sau cu care ati avut experienta de utilizare si sa includeti detalii despre ceea ce va place sau ce nu va place.

 

Cand scrieti recenziile, va rugam sa utilizati un limbaj decent, civilizat (fara obscenitati, limbaj discriminatoriu, continut spam sau comentarii critice despre alte recenzii sau persoane care au postat recenzii pe site-ul nostru).

 

Va rugam sa nu includeti informatii personale de contact sau adrese URL care nu apartin site-ului nostru.

 

Aveti optiunea de a adauga una sau mai multe fotografii la recenzia dvs. pentru a ajuta alti cumparatori citind recenzia dvs., cu conditia ca acestea sa respecte indicatiile noastre privind imaginile, pe care le regasiti mai jos in cadrul acestei politici. Va incurajam sa incarcati imagini cu instalarea pieselor si accesoriilor, cu utilizarea acestora si a altor produse achizitionate de pe site-ul nostru.

 

Pentru informatii suplimentare consultati setul de reguli pe care le regasiti mai jos in cadrul acestei politici.

 

14.3 Cum evaluati un produs

Exista o scala de evaluare de cinci stele pentru fiecare produs, respectiv pentru fiecare criteriu de evaluare al unui produs.

O stea este cea mai mica evaluare si cinci stele este cea mai mare. Faceti click pe numarul de stele pe care doriti sa le selectați.

 

Pe baza numarului de stele ales de fiecare utilizator ce plaseaza recenzii se calculeaza un scor/ rating al produsului exprimat grafic atat ca numar de stele dar si ca cifra cuprinsa intre 1 si 5 afisat intre paranteze.

 

Va rugam sa fiti cat mai realist cand alegeti aceasta scala, precum si cand scrieti recenzia in sine, intrucat review-urile impreuna cu rating-urile corespunzatoare acestora, vor influenta rating-ul general al produsului. Astfel un review cu un rating mare duce la cresterea rating-ului general al produsului, iar un review insotit de un rating mic duce la scaderea rating-ului general.

 

14.4 Trimiterea recenziei

Dupa ce ati scris recenzia, ati completat toate campurile necesare si ati incarcat eventualele imagini cu produsul apasati butonul Trimite recenzia.

 

Va informam ca recenzia dvs. nu va fi publicata instant pe site ci ea va fi moderata de unul din angajatii nostri care verifica daca aceasta respecta regulile prezentate in cadrul acestei politici. Dupa verificare ea va fi aprobata si publicata pe site. Moderarea recenziei poate dura maxim 72 de ore.

 

14.5 Linii directoare privind recenziile pe site-ul nostru

Toate recenziile sunt citite si moderate pentru a respecta instructiunile de examinare prezentate in cele ce urmeaza.

 

Cand scrieti recenzia, va rugam sa luati in considerare urmatoarele instructiuni:

 • Folositi doar limba romana. Mentionam ca sunt permise si cuvintele sau expresiile care, chiar daca nu sunt considerate romanesti, sunt utilizate pe scara larga in domeniul de utilizare al produsului respectiv (Ex: smart, GPS, vacuum, wireless, etc).

 • Fiti obiectiv.

 • Concentrati-va pe caracteristicile produsului achizitionat si pe experienta dvs. individuala de utilizare a acestuia si incercati sa evitati informatiile legate de aspecte care se pot schimba (pret sau oferte promotionale) sau informatii care tin de modul de desfasurare a comenzii dvs..

 • Oferiti detalii utile despre motivul pentru care va place sau nu un produs si evitati aprecierile vagi.

 • Asigurati-va ca informatiile introduse sunt realiste, corecte, neinselatoare si in conformitate cu legile aplicabile, respectand astfel inclusiv drepturile altor parti, drepturile de autor, de marca comerciala, de licenta sau alte drepturi de proprietate, publicitate sau intimitate.

 • Trebuie sa aveti cel puțin 16 ani pentru a va putea inregistra pe site-ul nostru, a achizitiona si evalua produse.

 • Toate recenziile postate sunt moderate pentru a ne asigura ca acestea respecta Termenii si conditiile de utilizare ai site-ului www.alazet.ro.

 

Ne rezervam dreptul de a nu posta recenzia dvs. daca aceasta nu respecta Termenii si conditiile de utilizare ai site-ului nostru.

 

Unele recenzii pot fi marcate ca revizuite si publicate pe site, pentru ca ulterior acestea sa fie eliminate de echipa noastra de moderare daca se constata ca au mai fost postate anterior pe www.alazet.ro.

 

Recenzia dvs. poate fi exclusa daca incalca regulile de recenzie sau contine oricare dintre urmatoarele tipuri de continut:

 • Comentarii in alta limba decat limba romana.

 • Comentarii neadecvate (agresive, amenintatoare, etc.), limbaj discriminatoriu, ofensator sau discurs de ura sau alt limbaj nepotrivit publicului nostru.

 • Dovezi de pericol potential, ranire, violenta sau moarte.

 • Adresele URL ale unor terte parti (adresele URL AlaZet.ro sunt OK) si informatii de identificare personala (numar de telefon, adresa, e-mail, etc.).

 • Reclame, continut „spam”, referinte la alte produse, oferte sau site-uri web.

 • Orice continut sau materiale pe care nu le detineti sau pentru care nu ati asigurat toate drepturile necesare.

 • Comentarii critice despre alte recenzii postate pe pagina sau despre autorii acestora.

 • Utilizarea review-ului ca mijloc de comunicare cu vanzatorul, pentru aceasta utilizandu-se doar datele de contact publicate in sectiunea Contact a site-ului www.alazet.ro.

 • O recenzie care nu este legata de produsul real (de exemplu, experienta cu serviciul pentru clienti).

 

14.6 Instrucțiuni pentru fotografiile postate odata cu review-urile

Cand postati o imagine, va rugam sa luati in considerare urmatoarele instructiuni:

 • Imaginile trebuie sa fie legate de produsul caruia ii faceti recenzia.

 • Imaginile trebuie sa fie in format BMP, PNG, GIF sau JPEG si sa fie focalizate.

 • Dimensiunea cumulata a imaginilor incarcate lor trebuie să fie de cel mult 10 MB.

 • Imaginile trebuie să aibă o înălțime de cel puțin 60 de pixeli.

 • Imaginile trebuie să aibă o lățime de cel puțin 60 de pixeli.

 • Imaginile care pot fi respinse vor fi respinse.

 

Prin incarcarea oricaror imagini, acordati SC MERGI CU NOI SRL un drept perpetuu, neexclusiv, irevocabil, fara redevente, sublicentiat si transferabil si licenta de a afisa imaginea dvs. pe site-ul web www.alazet.ro si de a o utiliza in conformitate cu liniile directoare de revizuire si Termenii si conditiile de utilizare ai site-ului www.alazet.ro.

 

Intelegeti ca imaginile incarcate de dvs. pot fi utilizate si distribuite de SC MERGI CU NOI SRL in materialele sale de marketing, inclusiv, dar fara a se limita la, e-mailurile si materialele promotionale realizate pentru magazinul www.alazet.ro.

 

Toate imaginile sunt verificate de moderatorii nostri si sunt supuse termenilor stabiliti in Termenii si conditiile de utilizare ai site-ului www.alazet.ro.

 

Asigurati-va ca imaginile incarcate nu contin sigle vizibile, fotografii, imagini, sloganuri sau marci comerciale (altele decat cele utilizate de AlaZet) sau alt continut sau materiale pe care nu le detineti sau pentru care nu ati asigurat toate drepturile necesare.

 

Asigurati-va ca sunteti singura persoana din imagine sau ca ati obtinut toate permisiunile necesare de la orice alte persoane din imagine.

 

Nu trimiteti nicio fotografie decat daca ati facut dvs. fotografia sau ati obtinut drepturile necesare de la persoana care a facut fotografia.

XV. ALTE FORMULARE

15.1 SC MERGI CU NOI SRL poate, de asemenea, sa puna la dispozitia utilizatorului alte formulare prin intermediul site-ului web al magazinului, care pot fi utilizate in special de utilizator pentru a recomanda magazinul sau bunurile oferite in magazin altor utilizatori de internet, precum si pentru a participa la concursuri si promotii organizate de SC MERGI CU NOI SRL.

 

15.2 Contractul pentru furnizarea de servicii prin mijloace electronice, referitor la utilizarea unui formular specific, se incheie la utilizarea acestui formular de catre Utilizator. Contractul pentru furnizarea de servicii electronice va fi reziliat automat si imediat de fiecare data dupa ce utilizatorul foloseste formularul. SC MERGI CU NOI SRL poate introduce reglementari suplimentare care specifica regulile de utilizare a unor formulare specifice, care vor fi furnizate Utilizatorului pentru examinare si acceptare inainte de utilizarea efectiva a unui astfel de formular.

XVI. PROCEDURA DE EXAMINARE A RECLAMATIILOR

16.1 SC MERGI CU NOI SRL se angajeaza sa furnizeze Clientului Bunuri fara defecte.

 

16.2 SC MERGI CU NOI SRL va fi raspunzatoare fata de Client pentru orice defecte ale Bunurilor in conformitate cu termenii specificati in reglementarile aplicabile.

 

16.3 O reclamatie poate fi depusa de Client in orice mod care sa dezvaluie suficient vointa acestuia.

 

16.4 Pentru a facilita acest lucru, SC MERGI CU NOI SRL:

 • recomanda ca reclamatia sa contina in special urmatoarele date: prenume, nume, adresa de e-mail, numarul contului bancar, adresa (strada, numarul casei/ apartamentului, codul postal, orasul), numarul de telefon, forma de compensatie, numarul comenzii si informatiile despre care sunt reclamate in mod specific Bunurile si din ce motiv.

 • informeaza Clientul despre posibilitatea de a utiliza procedura de reclamatie descrisa pe site-ul magazinului, in partea de subsol la sectiunea „Reclamatii”.

 

Clientul nu va fi obligat sa utilizeze sau sa respecte recomandarile de mai sus ale SC MERGI CU NOI SRL sau procedura de notificare a reclamatiilor descrisa pe site-ul magazinului, iar neutilizarea acestora nu va avea un impact asupra eficacitatii reclamatiilor depuse, indiferent de descrierea recomandata a reclamatiei.

 

16.5 Reclamatiile referitoare la serviciile furnizate electronic de catre SC MERGI CU NOI SRL pot fi depuse in special prin trimiterea unui e-mail la contact@alazet.ro.

 

16.6 SC MERGI CU NOI SRL va examina fiecare reclamatie si isi va exprima opinia cu privire la aceasta, oferind imediat un raspuns specificand modul de tratare a acesteia, nu mai tarziu de 14 zile de la data depunerii reclamatiei. Utilizatorul va fi informat cu privire la modul de tratare a reclamatiei in modul prevazut in notificarea reclamatiei.

 

16.7 In cazul unor deficiente in reclamatia depusa, SC MERGI CU NOI SRL va solicita clientului sa remedieze aceasta situatie in conformitate cu datele de contact ale Clientului indicate in aceasta.

XVII. METODE EXTRAJUDICIARE DE GESTIONARE SI DEPUNERE A RECLAMATIILOR

 

17.1 Consumatorul poate utiliza metode extrajudiciare pentru tratarea reclamatiilor si pentru a depune reclamatii. Regulile de acces la aceste proceduri sunt disponibile la sediul sau pe site-urile web ale entitatilor autorizate sa efectueze solutionarea extrajudiciara a litigiilor, cum ar fi, in special, Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor, ale carei date de contact se regasesc pe site-ul www.anpc.ro.

 

17.2 O alta entitate care are jurisdictie in gestionarea si solutionarea reclamatiilor este Centrul European al Consumatorilor Romania. Acesta ofera sprijin gratuit consumatorilor care au reclamatii legate de produse sau servicii achizitionate dintr-un alt stat european, site-ul centrului fiind www.eccromania.ro.

 

17.3 O platforma online pentru solutionarea litigiilor intre consumatori si intreprinzatori din UE (platforma ODR) este disponibila la adresa https://ec.europa.eu/consumers/odr. Platforma ODR este un site web interactiv si multilingv cu un ghiseu unic pentru consumatori si antreprenori care cauta solutionarea extrajudiciara a litigiilor privind obligatiile contractuale care decurg din contractele de vanzare online sau acordurile pentru furnizarea de servicii.

XVIII. LIMITAREA RASPUNDERII

Site-ul www.alazet.ro precum si orice software utilizat in cadrul acestuia sunt furnizate in modalitatea in care se gasesc si atat cat sunt disponibile, fara niciun fel de garantii, exprese sau implicite, inclusiv, dar fara a se limita la, garantii implicite de comercializare, adaptarea la o anumita utilizare sau neincalcarea termenilor.

Nu ne asumam raspunderea pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea site-ului www.alazet.ro, in totalitate sau partial.

XIX. CERINTE TEHNICE CARE TREBUIE INDEPLINITE PENTRU A PUTEA LUCRA CU SISTEMUL IT&C UTILIZAT DE VANZATOR

 

19.1 Pentru a utiliza magazinul online, inclusiv vizualizarea ofertei magazinului, utilizatorul are nevoie de un dispozitiv final cu acces la Internet si browserul web Internet Explorer, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Opera, Google Chrome sau Apple Safari. Pot fi folosite si alte browsere web, insa Vanzatorul nu garanteaza functionalitatea completa a magazinului in browserele respective.

 

19.2 Mai mult, pentru a plasa comenzi, Utilizatorul va avea nevoie de un cont de e-mail activ si de un numar de telefon la care sa poata fi contactat de catre agentul firmei de curierat la livrarea comenzii.

XX. DISPOZITII FINALE

20.1 Termenii si conditiile vor fi puse la dispozitie pe site-ul magazinului la adresa www.alazet.ro intr-o forma care sa permita obtinerea, vizualizarea si stocarea pe sistemul IT&C al utilizatorului.

 

20.2 Dispozitiile prezentului document nu sunt concepute pentru a restrictiona sau exclude drepturile utilizatorilor in temeiul legii. SC MERGI CU NOI SRL va respecta oricare si toate drepturile utilizatorilor stipulate in legile aplicabile.

 

20.3 SC MERGI CU NOI SRL stipuleaza dreptul de a modifica acesti Termeni si conditii din motive importante care acopera:

 • amendamente la lege

 • motive organizatorice, in special:

 1. modificari ale sferei activitatilor desfasurate de SC MERGI CU NOI SRL, constand in modificari ale profilului acestuia, modificari ale sferei ofertei de bunuri, introducerea de noi servicii sau functionalitati (inclusiv cele legate de incheierea si rezilierea contractelor si acordurilor)

 2. modificari in: datele de contact, numele sau forma juridica a SC MERGI CU NOI SRL

 3. modificari in gama metodelor de plata

 4. modificari ale metodelor de livrare a marfurilor

 5. alte modificari tehnice legate de functionarea magazinului.

 

20.4 Fiecare utilizator va fi informat cu privire la continutul modificarilor aduse Termenilor si conditiilor prin intermediul informatiilor puse la dispozitie pe site-ul magazinului la adresa www.alazet.ro.

 

20.5 Un Utilizator care are un Cont de Utilizator va fi notificat cu privire la o modificare a Termenilor si Conditiilor prin trimiterea de informatii la adresa de posta electronica a acestuia. Un Utilizator care foloseste serviciul Newsletter va fi notificat cu privire la o modificare a Termenilor si Conditiilor prin trimiterea informatiilor despre acesta la adresa de posta electronica a acestuia.

 

20.6 Modificarile la prezentul regulament nu vor intra in vigoare cu privire la un anumit Utilizator mai devreme de urmatoarele 7 zile calendaristice de la data la care au fost informati in mod corespunzator.

 

20.7 In cazul unei modificari la prezentul document, contractele si acordurile incheiate inainte de data intrarii in vigoare a acestora vor fi efectuate in conformitate cu Termenii si conditiile, in forma aplicabila la data incheierii acestora.

 

20.8 Termenii si conditiile magazinului online se aplica incepand cu data de 01.09.2022.

Produs adaugat in lista de favorite
Produs adaugat la comparator.