• Nou
Racord alimentare cu apa Karcher K3 9.001-945.0 - original - 1
Racord alimentare cu apa Karcher K3 9.001-945.0 - original - 2
Racord alimentare cu apa Karcher K3 9.001-945.0 - original - 1
Racord alimentare cu apa Karcher K3 9.001-945.0 - original - 2

Racord alimentare cu apa Karcher K3 9.001-945.0 - original

9.001-945.0
In stoc
141,00 lei
cu TVA Livrare in 1-2 zile lucratoare

  0770 542 831

solicita mai multe informatii despre produsele care te intereseaza

  Plata securizata cu cardul

plateste comanda cu cardul in siguranta prin EuPlatesc.ro

  Contacteaza-ne prin WhatsApp

Contacteaza-ne prin WhatsApp cu un singur click

 

Racord alimentare cu apa Karcher K3 9.001-945.0 - original

Racord alimentare cu apa Karcher K3 9.001-945.0 - original este soluția ideală pentru a asigura un flux de apă constant și fiabil pentru echipamentul tău de curățare Karcher. Proiectat special pentru modelele din seria K3, acest racord este esențial pentru performanța optimă a aparatului de spălat cu presiune, asigurându-te că fiecare sarcină de curățare este realizată eficient și fără întreruperi.

Acest racord de alimentare este fabricat din materiale de înaltă calitate, garantând durabilitate și rezistență la uzură. Fie că îl folosești pentru curățarea mașinii, a terasei sau a grădinii, racordul Karcher K3 9.001-945.0 asigură o conectare sigură și etanșă la sursa de apă, prevenind scurgerile și pierderile de presiune. Designul său robust și flexibil permite manevrarea ușoară și adaptarea la diverse configurații de utilizare.

Un alt avantaj major al acestui racord de alimentare original Karcher este compatibilitatea perfectă cu modelele Karcher K3. Utilizarea unui racord original garantează că toate componentele funcționează în armonie, minimizând riscul de deteriorare a aparatului și prelungind durata de viață a acestuia. În plus, instalarea racordului este rapidă și simplă, fără a necesita unelte speciale sau cunoștințe tehnice avansate.

Acest racord de alimentare nu numai că îmbunătățește performanța aparatului tău Karcher K3, dar contribuie și la economisirea apei prin utilizarea eficientă a resurselor. Cu o lungime adecvată pentru majoritatea aplicațiilor domestice și profesionale, racordul asigură că ai suficientă libertate de mișcare pentru a acoperi toate zonele necesare de curățat.

Fiind un produs original Karcher, racordul de alimentare K3 9.001-945.0 beneficiază de garanția calității și fiabilității oferite de acest brand renumit. Investiția într-un racord de alimentare original este o alegere inteligentă pentru a menține performanțele de top ale echipamentului tău și pentru a te bucura de rezultate excepționale la fiecare utilizare.

În concluzie, racordul de alimentare cu apă Karcher K3 9.001-945.0 - original este accesoriul indispensabil pentru orice utilizator al aparatului de curățare cu presiune Karcher K3. Cu o construcție durabilă, compatibilitate perfectă și ușurință în utilizare, acest racord asigură un flux de apă constant și eficient, transformând fiecare sarcină de curățare într-o experiență simplă și rapidă. Alege calitatea și fiabilitatea Karcher pentru rezultate de excepție în curățenie.

Original/compatibil
Original

3 alte produse din aceeasi categorie:

Recenzii produs / Q&A

Scor mediu

0.0
0 Recenzie
★★★★★ Excelent 0
★★★★☆ Bine 0
★★★☆☆ Mediu 0
★★☆☆☆ Slab 0
★☆☆☆☆ Foarte slab 0

  • Recenzii (0)
  • Intrebari & Raspunsuri (0)
Produs adaugat in lista de favorite
Produs adaugat la comparator.