• Nou
Filtru anticalcar pentru statie de calcat Beko Arctic Grunding - original - 1
Filtru anticalcar pentru statie de calcat Beko Arctic Grunding - original - 2
Filtru anticalcar pentru statie de calcat Beko Arctic Grunding - original - 3
Filtru anticalcar pentru statie de calcat Beko Arctic Grunding - original - 1
Filtru anticalcar pentru statie de calcat Beko Arctic Grunding - original - 2
Filtru anticalcar pentru statie de calcat Beko Arctic Grunding - original - 3

Filtru anticalcar pentru statie de calcat Beko Arctic Grunding - original

9178020181
In stoc
129,00 lei
cu TVA Livrare in 1-2 zile lucratoare

  0770 542 831

solicita mai multe informatii despre produsele care te intereseaza

  Plata securizata cu cardul

plateste comanda cu cardul in siguranta prin EuPlatesc.ro

  Contacteaza-ne prin WhatsApp

Contacteaza-ne prin WhatsApp cu un singur click

 

Filtru anticalcar pentru statie de calcat Beko Arctic Grunding - original

Filtrul anticalcar pentru stație de călcat Beko este un accesoriu esențial pentru menținerea performanței optime și prelungirea duratei de viață a stațiilor de călcat cu abur. Acest produs original, proiectat special pentru stațiile de călcat Beko, oferă o soluție eficientă pentru combaterea depunerilor de calcar, asigurând astfel funcționarea impecabilă a aparatului.

Construit cu tehnologie de ultimă generație, filtrul anticalcar Beko este fabricat din materiale de înaltă calitate, care garantează durabilitate și rezistență în timp. Carcasa robustă și elementele interne eficiente sunt concepute pentru a captura și neutraliza particulele de calcar din apa utilizată, prevenind astfel acumularea acestora în interiorul stației de călcat. Acest lucru nu doar îmbunătățește performanța aparatului, dar și reduce necesitatea întreținerii frecvente și a curățării.

Unul dintre aspectele remarcabile ale acestui filtru este eficiența sa în eliminarea calcarului, asigurând abur curat și constant pentru o călcare fără efort și de înaltă calitate. Prin prevenirea acumulării de calcar, filtrul contribuie la menținerea fluxului de abur la niveluri optime, îmbunătățind astfel rezultatele de călcare și economisind timp prețios. Hainele călcate vor arăta impecabil, fără pete sau reziduuri de calcar.

Instalarea filtrului anticalcar pentru stația de călcat Beko este simplă și rapidă, datorită designului său ergonomic și instrucțiunilor clare incluse în pachet. Utilizatorii nu au nevoie de cunoștințe tehnice avansate pentru a înlocui filtrul, iar procesul poate fi realizat în doar câteva minute. De asemenea, filtrul are o durată de viață extinsă și poate fi utilizat pentru un număr mare de sesiuni de călcat înainte de a necesita înlocuire.

Un alt avantaj al acestui produs este compatibilitatea sa perfectă cu stațiile de călcat Beko, fiind conceput să se potrivească și să funcționeze în mod optim cu modelele specifice ale acestui brand. Acest lucru asigură că utilizatorii beneficiază de performanțe maxime și de protecția adecvată împotriva calcarului, fără riscul de incompatibilitate sau probleme tehnice.

În concluzie, filtrul anticalcar pentru stație de călcat Beko - original este un accesoriu indispensabil pentru oricine dorește să își mențină stația de călcat în stare perfectă de funcționare. Prin prevenirea acumulării de calcar și asigurarea unui abur curat și consistent, acest filtru contribuie semnificativ la eficiența și durabilitatea aparatului, oferind în același timp rezultate de călcare de excepție. Alegând acest filtru original, utilizatorii se bucură de calitatea și fiabilitatea asociate cu brandul Beko.

Acest Filtru anticalcar pentru statie de calcat Beko Arctic Grunding este compatibil cu urmatoarele modele:

  • SGA7124B
  • SGA7124B
  • SGA7126P
  • SGA7124B
  • SGA7126P
  • SGA7124B
  • SIS6170
  • SGA6126R
Tip produs
filtru
Original/compatibil
Original

3 alte produse din aceeasi categorie:

Recenzii produs / Q&A

Scor mediu

0.0
0 Recenzie
★★★★★ Excelent 0
★★★★☆ Bine 0
★★★☆☆ Mediu 0
★★☆☆☆ Slab 0
★☆☆☆☆ Foarte slab 0

  • Recenzii (0)
  • Intrebari & Raspunsuri (0)
Produs adaugat in lista de favorite
Produs adaugat la comparator.