• Nou
Filtru purificator aer Samsung AX60R5080WD/EU - original Samsung - 1
Filtru purificator aer Samsung AX60R5080WD/EU - original Samsung - 2
Filtru purificator aer Samsung AX60R5080WD/EU - original Samsung - 3
Filtru purificator aer Samsung AX60R5080WD/EU - original Samsung - 1
Filtru purificator aer Samsung AX60R5080WD/EU - original Samsung - 2
Filtru purificator aer Samsung AX60R5080WD/EU - original Samsung - 3

Filtru purificator aer Samsung AX60R5080WD/EU - original

Samsung
DB94-06042D
In stoc
790,00 lei
cu TVA Livrare in 1-2 zile lucratoare

  0770 542 831

solicita mai multe informatii despre produsele care te intereseaza

  Plata securizata cu cardul

plateste comanda cu cardul in siguranta prin EuPlatesc.ro

  Contacteaza-ne prin WhatsApp

Contacteaza-ne prin WhatsApp cu un singur click

 

Filtru purificator aer Samsung AX60R5080WD/EU - original

Filtru purificator aer Samsung DB94-06042D este un component esențial destinat să îmbunătățească eficiența și performanța purificatoarelor de aer Samsung. Acest filtru este crucial pentru menținerea unui mediu interior curat și sănătos. Asigura că aerul pe care îl respiri este lipsit de diverși poluanți și alergeni.

Filtrul DB94-06042D utilizează tehnologie de filtrare de ultimă generație pentru a capta și elimina eficient o gamă largă de particule aeriene. Acestea includ praf, polen, fum și alți poluanți microscopici care pot afecta calitatea aerului. Filtrul este deosebit de benefic pentru persoanele cu alergii sau afecțiuni respiratorii, deoarece ajută la reducerea expunerii la aceste elemente nocive.

Acest filtru se remarcă prin eficiența sa ridicată în captarea particulelor fine. Designul său cu straturi multiple asigură captarea chiar și a celor mai mici contaminanți, oferind un aer mai curat. Capacitatea filtrului de a captura particule ultrafine îl face o alegere superioară pentru cei care doresc să mențină un spațiu de viață sănătos.

Fabricat din materiale de înaltă calitate, filtrul Samsung DB94-06042D este proiectat să dureze. Construcția sa robustă asigură că poate rezista utilizării regulate fără a compromite capacitățile de filtrare. Această durabilitate se traduce în mai puține înlocuiri în timp, oferind economii de costuri și confort pentru utilizatori.

Filtrul este proiectat pentru o instalare și înlocuire ușoară, asigurând că poți întreține rapid și fără efort purificatorul de aer. Instrucțiunile clare și designul prietenos cu utilizatorul înseamnă că chiar și cei cu abilități tehnice minime pot înlocui filtrul fără probleme.

Fiind un produs Samsung, filtrul DB94-06042D garanteaza să fie compatibil cu anumite modele de purificatoare de aer Samsung. Această compatibilitate asigură performanță optimă și fiabilitate, deoarece filtrul este special conceput pentru a funcționa perfect cu dispozitivele Samsung.

Utilizarea filtrului de purificare a aerului Samsung DB94-06042D poate îmbunătăți semnificativ calitatea aerului interior, asigurand menținerea unei bune sănătăți. Prin eliminarea eficientă a particulelor dăunătoare din aer. Filtrul ajută la reducerea riscului de probleme respiratorii, reacții alergice și alte probleme de sănătate asociate cu calitatea slabă a aerului. Aerul mai curat poate duce la un somn mai bun, productivitate crescută și bunăstare generală.

Filtrul Samsung DB94-06042D este, de asemenea, proiectat ținând cont de considerentele de mediu. Performanța sa eficientă înseamnă că necesită înlocuiri mai rare, reducând deșeurile și amprenta ecologică asociată cu filtrele de unică folosință. Alegând acest filtru durabil și de înaltă calitate, utilizatorii pot contribui la un stil de viață mai durabil.

În concluzie, filtrul de purificare a aerului Samsung DB94-06042D este un component esențial pentru menținerea unui aer interior curat și sănătos. Tehnologia sa avansată de filtrare îl fac o alegere fiabilă și eficientă pentru îmbunătățirea calității aerului. Fie pentru uz casnic, fie pentru birou, acest filtru asigură că respiri mai ușor și trăiești mai sănătos.

Filtru purificator aer Samsung este compatibil cu urmatoarele modele:

  • AX60R5080WD/EU
  • AX380A5510D/AA

Tip produs
filtru
Original/compatibil
Original

3 alte produse din aceeasi categorie:

Recenzii produs / Q&A

Scor mediu

0.0
0 Recenzie
★★★★★ Excelent 0
★★★★☆ Bine 0
★★★☆☆ Mediu 0
★★☆☆☆ Slab 0
★☆☆☆☆ Foarte slab 0

  • Recenzii (0)
  • Intrebari & Raspunsuri (0)
Produs adaugat in lista de favorite
Produs adaugat la comparator.